Mario Kart in utrecht

Leuk teamuitje! Speel real life Mario Kart met je collega’s

De afgelopen twee jaar is menig teamuitje gesneuveld. Zijn jullie daarom des te meer toe aan een potje teambuilding, gezelligheid en heel veel lachen? Probeer dan eens real life Mario Kart* in Utrecht.

*Bananen niet inbegrepen.

Mario Kart in Utrecht

Op het internet wordt House of Karts omgedoopt tot de Mario Kart-baan van Nederland. In werkelijkheid lijkt het inderdaad op het bekende spelletje gebaseerd. Je kunt op de baan met je kart driften of juist snelheid verliezen door slow downs. Er zijn zelfs ‘power ups’ die je kunt verzamelen om een snellere rondetijd neer te zetten. Combineer dat met rook-, licht- en geluidseffecten, 160 meter aan baan en een beetje fantasie, en het lijkt net alsof je op een Mario circuit rijdt.

House Of Karts De Baan

Kosten

In een team van maximaal vijftien personen kun je een rondje op de kartbaan maken. Eén game duurt tien minuten en kost € 17,50. Wil je meerdere rondjes maken? Dan zijn de kosten € 30 voor twee potjes en € 40 voor drie. Het is aan de prijzige kant, maar als de baas betaalt… 😉

Mocht je (ook) een keer met kinderen de kartbaan willen bezoeken: de minimale leeftijd om mee te mogen doen is 14 jaar. Meer informatie vind je op de website van House of Karts.

Foto: House of Karts

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.