kinderen

Leuk: 3x dagje erop uit mét Vriendin-voordeel

Zin om erop uit te gaan, maar mag het niet de hoofdprijs kosten? Dat komt goed uit. Wij hebben de leukste uitjes mét korting verzameld.

1. Museum Rotterdam

Vanaf de aanval op Rotterdam op 10 mei 1940 tot aan de bevrijding vijf jaar later is de stad het decor geweest van ontelbare verhalen. De sterkste verhalen hebben zelfs de proporties van echte stadsmythes aangenomen.

In de tentoonstelling Leeuwen op de Coolsingel sta je letterlijk tussen de geblakerde resten van de oude, verwoeste stad. Daaromheen hebben vijf kunstenaars muurschilderingen gemaakt van ongelofelijke Rotterdamse oorlogsverhalen. Historische foto’s, films en objecten laten daarbij de oorsprong
zien van deze verhalen.

Speciaal voor jou:
Reserveer via museumrotterdam.nl
 en ontvang speciaal als Vriendin-lezeres een zomerse verrassing bij je bezoek.

2. Dinoland Zwolle

In Dinoland Zwolle leven meer dan 100 dinosaurussen. Daarnaast is er veel te doen, zoals fossielen zoeken, skelet blootleggen, lasergamen, klimmen en minigolf. Kinderen krijgen een ranger paspoort en kunnen een speciaal ranger diploma halen. In de zomervakantie is er dagelijks een gave dinoshow te zien.

Speciaal voor jou:
Bij de entree van Dinoland krijg je als Vriendin-lezeres een gratis stoere katoenen tas op vertoon van deze originele pagina.
Boek je bezoek via dinoland.nl.

3. Stichting Jarige Job

Kom gezellig met een groepje vriendinnen of familie verjaardagsboxen inpakken bij Stichting Jarige Job in Rotterdam! Een verjaardagsbox zit vol cadeaus, feestversiering en traktaties.
Zo kunnen kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben ook genieten van een onvergetelijke verjaardag! Help je mee?

In drie uur tijd pak je gezamenlijk honderden dozen in op de
feestelijke locatie van Jarige Job, in de monumentale Van Nelle Fabriek. Ligt Rotterdam iets te ver uit de buurt? Bekijk ook op de website alle manieren waarop je Stichting Jarige Job kunt steunen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lifestyle Media Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen