Lego-avontuur in Duitsland v.a. € 149,- p.p.

Ontdek bijzondere achtbanen, fascinerende bouwwerken van meer dan 50 miljoen steentjes en spannende shows. En aan het eind van de dag slaap je in een heus LEGO-huisje!

Ontdek bijzondere achtbanen, fascinerende bouwwerken van meer dan 50 miljoen steentjes en spannende shows. En aan het eind van de dag slaap je in een heus LEGO-huisje!

Is jouw kindeen ridder? Of liever een piraat? In LEGOLAND® in het Beierse Günzburg vind je maar liefst 9 avonturenparken vol achtbanen, wildwaterbanen en vooral meer dan 55 miljoen bouwsteentjes. Bouw zelf een wolkenkrabber en ontdek de mooiste steden van Europa, nagebouwd met LEGOsteentjes. Hier is zo veel te beleven dat één dag te kort is: daarom is bij dit arrangement een 2-daags entreekaartje inbegrepen!

Verblijf

Jullie verblijven inhet kindvriendelijke LEGOLAND® Feriendorf. Ditvakantiepark ligt op loopafstand van Pretpark LEGOLAND® en parkeren is gratis. Ga na een nacht in het Piratenhuis en ontbijt met draak Olli meteen weer het park in voor nieuwe avonturen. Bijvoorbeeld een wilde vaart met Captain Nicks piratenschepen in het Land der Piraten.

Prijzenen periode

Dit arrangement kost voor verblijfstype Themakamer (4-6 personen):
2 dagen € 149,- of € 165,- p.p.
3 dagen € 249,- of € 289,- p.p.
4 dagen € 369,- of € 425,- p.p.

De prijs is afhankelijk van de periode. Kijk voor alle prijzen, kinderkorting en periodes op Pharosreizen.nl/gelezen-in/vriendin (zoekcode 18699).

Inbegrepen

• 1, 2of 3overnachtingen met ontbijtbuffet
• per persoon 2 dagenentree tot het pretpark
• gratis parkeren bij vakantiepark en pretpark

Niet inbegrepen

• reserveringskosten à€ 20,-
• kosten Calamiteitenfonds à € 2,50
• toeristenbelasting

Info & reserveren

Voor meer informatie en om te boeken, ga je naar Pharosreizen.nl/gelezen-in/vriendin, gebruikzoekcode18699. Of bel 023 – 55 42 870 en vermeld bij je boeking code18699.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen