kerstfilms

Wil je zien: déze kerstfilms verschijnen dit jaar op Netflix

Nu de maand september is aangebroken, staat de kerst alweer bijna voor de deur. Déze kerstfilms verschijnen dit jaar op Netflix.

Kerstfilms

Ieder jaar kun je weer genieten van een aantal nieuwe kerstfilms op Netflix. Ook dit jaar kun je vanaf november weer rekenen op een paar heerlijke zoetsappige verhalen om zo helemaal in de kerststemming te komen. Wij zetten ze even voor je op een rijtje:

A Boy Called Christmas

Eén van de grootste nieuwe kerstfilms, is A Boy Called Christmas. De film is gebaseerd op het verhaal van Matt Haig. In deze film volgen we Nikolas die in het besneeuwde Noorden op zoek gaat naar zijn vader. De vader van Nikolas probeert namelijk de stad van de elven, Elfheim, te ontdekken. Acteur als Kristen Wigg en Maggie Smith, maar ook de Nederlandse Michiel Huisman zijn in deze film te zien.

Lees ook: Kerstliefhebbers opgelet: bij dít tuincentrum zoeken ze hulp voor de opbouw van de kerstshow

1000 Miles from Christmas

Deze Spaanse romantische komedie gaat over een man die aanvankelijk niets van het kerstfeest moet hebben. Dit feest is niet aan hem besteed. Toch krijgt het kerstgevoel hem uiteindelijk te pakken.

A Castle for Christmas

Een zoetsappige kerstfilm die gaat over auteur Sophie die naar Schotland reist en daar het kasteel van haar dromen ziet. Ze wil dit kasteel graag overnemen, maar de kieskeurige eigenaar Myles wil het kasteel niet zomaar verkopen.

De Familie Claus – 2

Heb jij vorig jaar genoten van het eerste deel van De Familie Claus? Dit najaar verschijnt het vervolg op Netflix. In deze film speelt Everon Jackson Hooi de rol van Steven, die samen met zijn dochter een bijzondere wens heeft voor de kerstman. Ook Kürt Rogiers is te zien in de film. Hij speelt een brandweerman die op een bijzonder moment bij de familie Claus terechtkomt.

Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas

Een speciale kersteditie van Shaun the Sheep. In dit verhaal gaat Shaun op zoek naar zijn neefje Timmy die opeens verdwenen is. Ook ontdekt hij de ware betekenis van kerst.

Robin Robin

Deze film gaat over een roodborstje dat wordt geadopteerd door een familie muizen. Ze vindt het moeilijk om haar plekje te vinden in de muizenfamilie en besluit alleen op reis te gaan om zichzelf te ontdekken.

Single All the Way

Jahoor, weer zo’n heerlijke romantische komedie. Dit verhaal gaat over de eeuwige vrijgezel Peter. Hij wil zijn familie deze kerst doen laten geloven dat hij niet meer alleen is en zo schakelt hij beste vriend Nick in. Ze doen alsof ze een koppel zijn en het plannetje lijkt geslaagd. Totdat de moeder van Peter zich ermee gaat bemoeien en ze voor Peter een date regelt met de knappe fitnesstrainer James. De cast van de film bestaat onder andere uit Michael Urie, Philemon Chambers, Luke MacFarlane, Jennifer Coolidge en Kathy Najimy.

The Princess Switch – 3

In de eerste film neemt Vanessa Hudgens twee rollen, namelijk die van hertogin van Montenaro (Margaret) en die van banketbakster Stacy, op zich. In de tweede film komt de rol van Lady Fiona hier nog bij. Voor de derde film heeft Vanessa al verklapt dat het publiek niet hoeft te hopen op nog een vierde rol. Wel zijn we natuurlijk benieuwd hoe het verhaal dit keer zal verlopen.

Lees ook: Waarom iedereen het over de Netflix-serie Grace and Frankie heeft

Foto: Netflix Media
Bron: Netflix Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen