Patty Brard (1)

Nog geen kerstcadeau? Met déze gadgets maak je iedereen blij

Elk jaar is het weer een uitdaging: het vinden van de perfecte kerstcadeaus. Nog wat inspiratie nodig? Déze gadgets (met Vriendin-korting) vallen bij iedereen in de smaak.

Deze gadgets zijn gegarandeerd een succes. Met de kortingscode FreshVriendin20 krijg je t/m 31 december 2020 maar liefst 35% korting op de collectie van Fresh ’n Rebel.

In-ear headphones

Je ziet ze overal: deze in-ear headphones. Nooit meer gedoe met snoertjes die in de knoop zitten. De Twins van Fresh ’n Rebel zitten door de pasvorm perfect in je oor. En je kunt de oordopjes makkelijk opladen in de oplaadcase. Vanaf € 59,99.

2

Koptelefoon

Even ongestoord een serie kijken, werken of schoonmaken? Met de Clam koptelefoon sluit je jezelf helemaal af van de buitenwereld. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils. En na een keer laden, kun je ‘m maar liefst 35 uur gebruiken. Vanaf € 59,99.

1

Bluetooth speaker

Superhandig: deze bluetooth speaker neem je overal mee naartoe. Zodra het weer mag, is hij perfect om mee te nemen naar vrienden of het park. De Rockbox is verkrijgbaar in verschillende formaten, die makkelijk in je tas passen. Vanaf € 39,99.

3

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fresh ’n Rebel. Foto: Getty Images.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen