Ontwerp Zonder Titel 2022 08 29t082445.457

Leuk: op déze datum verschijnt de eerste kerstfilm op Netflix

De herfst gaat over een paar weken van start. Dit betekent dat je je zonder enige schaamte mag gaan verheugen op alle nieuwe kerstfilms.

The Noel Diary

Zodra de koudere maanden in zicht komen, begint het bij veel mensen alweer een beetje te kriebelen. De zomer komt langzaam tot een einde en dit betekent dat de periode van geurkaarsen en met een dekentje op de bank kruipen, is aangebroken. In het najaar zal Netflix je weer verrassen met een aantal nieuwe kerstfilms, waaronder The Noel Diary. Er is nog geen officiële trailer van de film verschenen, maar wel kunnen we je al vertellen waar het verhaal over gaat en welke acteurs er te zien zullen zijn. De cast zal bestaan uit James Remar, Essence Atkins, Andrea Sooch, Barrett Doos, Vivian Full en Aaron Costa Ganis

Lees ook: De regisseur van Gooische Vrouwen komt dit jaar nog met kerstfilm

Verhaal

De film is gebaseerd op het populaire boek van de schrijver Richard Paul Evans. Door het boek, weten we ook al een beetje het plot van de film. Het verhaal zal gaan over het personage Jake die in het verleden door zijn mentaal zieke moeder uit huis is gezet. Na zo’n twintig jaar niet meer thuis te zijn geweest, wordt hij gebeld dat zijn moeder is overleden en haar huis aan hem heeft achtergelaten. Jake besluit terug te keren naar het huis. Verschillende herinneringen komen boven, maar ook komt hij achter een aantal bijzondere geheimen. Zo ontdekt hij een dagboek van een vrouw genaamd Noel, die tijdens haar zwangerschap een langere periode bij de familie van Jake verbleef. Daarnaast leert Jake Rachel kennen. Rachel is op zoek is naar haar moeder die haar dertig jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan. Leidt de gezamenlijke zoektocht naar Noel tot een eventuele liefdesrelatie tussen Jack en Rachel? Zodra de officiële trailer verschijnt, zullen we deze natuurlijk meteen met je delen.

Lees ook: Tijd voor een filmavondje! The Next 365 Days is nu te zien op Netflix

Foto: Netflix
Bron: Whats-on-Netflix.com, Netflix-Nederland