Heerlijk ontspannen op de Veluwe.

Hoe was het in Golden Tulip Epe?

Vriendin-lezeres Sanne is enkele weken geleden via Vriendin.nl geselecteerd als testpanel-lid. Zij heeft genoten van een weekend-arrangement in Golden Tulip Epe gelegen op de Veluwe midden tussen de bossen en heidevelden, en vertelt over haar ervaringen.

Vriendin-lezeres Sanne is enkele weken geleden via Vriendin.nl geselecteerd als testpanel-lid. Zij heeft genoten van een weekend-arrangement in Golden Tulip Epe gelegen op de Veluwe midden tussen de bossen en heidevelden, en vertelt over haar ervaringen.

Wat vind je van de ligging en bereikbaarheid van het hotel?
De ligging is erg mooi, midden in de natuur. Dit maakt het hotel erg geschikt voor wandelingen en fietstochten door de bossen. Met het openbaar vervoer is het hotel echter minder goed te bereiken.

Wat vind je van de ontvangst in het hotel?
De ontvangst in het hotel was prima, vriendelijk.

Wat vind je van de hotelkamer?
De kamer zag er op het eerste gezicht netjes en schoon uit. Het was ruim genoeg voor 2 personen. Jammer dat er geen airconditioning in zat. Er waren wel wat kleine gebreken (zoals klemmende deur).

Hoe heb je het ontbijt en diner ervaren?
Op zaterdag werd er geen drie-gangendiner geserveerd, maar was er een lopend buffet. Het eten was prima, maar de keuze was wat beperkt. Het ontbijtbuffet daarentegen was zeer uitgebreid en lekker. 

Wat vind je van het totale arrangement en de extra’s die bij het arrangement zaten?
De fietsen hebben we zelf niet gebruikt, maar de omgeving is heel goed geschikt om te fietsen.

Hoe heb je de faciliteiten van het hotel ervaren?
Van de faciliteiten van het hotel hebben we geen gebruik gemaakt. Het zwembad zag er wel heel mooi uit. Ook was er gelegenheid om te bowlen, naar de sauna of zonnebank te gaan en voor massage.

Wat vind je van de sfeer en ambiance?
Het hotel had een mooie en warme uitstraling.

Zou je dit hotel aanbevelen bij vrienden en familie?
Qua ligging zouden we dit hotel bij vrienden en familie aanraden. Het is een mooie omgeving.

Samenvattend: Sanne is tevreden over het hotel en geeft dit het cijfer 7,5. Voor de omgeving is het zeker aan te raden en je kunt er lekker fietsen en wandelen door de bossen. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen bij de faciliteiten van het hotel.

Wil je zelf ook genieten van viersterrenhotel Golden Tulip Epe?

Dat kan! Golden Tulip Epe ligt midden op de Veluwe en ook centraal ten op zichte van de steden Zwolle, Apeldoorn, Nunspeet en Deventer. Ideaal voor mensen die een verblijf in de natuur willen combineren met een stadsbezoek. Alle hotelkamers zijn comfortabel en luxueus ingericht. Verder beschikt het hotel over o.a. een gezellige bar, sfeervol restaurant, een verwarmd binnenzwembad, solarium, sauna en Turks stoombad. Golden Tulip Epe biedt de perfecte combinatie voor de liefhebbers van cultuur, natuur en actieve ontspanning. Er is gratis parkeergelegenheid bij hotel aanwezig. Bezoek www.goldentulipepe.nl/packages en boek direct een van de aantrekkelijke arrangementen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.