vriendinnen drinken

Een avondje uit met vriendinnen? Hierdoor is de BOB zijn geen probleem

Ga je een avondje uit met vriendinnen en ben jij de BOB? De BOB zijn is zeker geen probleem, want je zal waarschijnlijk nog meer kunnen genieten van een alcoholvrije cocktail dan een echte cocktail met alcohol.

In dit artikel vertellen wij je waarom het geen probleem is om de BOB te zijn en welke voordelen dit met zich meebrengt. Lees snel verder, zodat jij straks geen enkel probleem hebt met de BOB zijn.

Geen last van katers

Wanneer je de BOB bent, zal je ook geen last hebben van katers. Je zal niet opstaan met hoofdpijn of misselijk zijn na een avond drinken. Daarbij zal je je een stuk fitter en vrolijker voelen. En dit zal jou de volgende dag weer ten goede komen als je moet werken of gaat sporten.

Je slaapt beter

Wanneer je de BOB bent, zal je ook beter slapen. Alcohol verstoort namelijk je slaap. Je zal weliswaar sneller in slaap vallen, maar de slaap zal onrustiger zijn. Dit heeft als gevolg dat je een minder goede nachtrust hebt.

Je zal fitter wakker worden

Omdat je als BOB beter slaapt, zal je ook fitter wakker worden. Ook zullen je hersenen meer alert worden. Hierdoor kun je je beter concentreren op wat je te doen staat en meer onthouden. Als je fit wakker wordt, zal dit ook een positieve invloed hebben op jouw slaapritme. Je zal hierdoor namelijk niet lang blijven uitslapen of vroeger naar bed gaan de avond daarna, waardoor je slaapritme verstoord raakt.

Je huid ziet er beter uit

Alcohol drinken zorgt ervoor dat je huid uitdroogt. En dit is meteen te zien. Wanneer je niet drinkt tijdens het uitgaan, blijft je huid er gezonder en levendiger uitzien. Je zal dus een stuk mooier en aantrekkelijker zijn als je de alcohol laat staan.

Ook alcoholvrije drank is lekker

Ben je de BOB, dan kun je ook genieten van alcoholvrije drank. Dit is net zo lekker. Ook zal je door het drinken van alcoholvrije drank minder calorieën binnenkrijgen. Alcohol bevat namelijk vrij veel calorieën. Ook heeft het drinken van drank zonder alcohol geen negatieve invloed op je nachtrust en weerstand. Test eens de alcoholvrije dranken van Alcoholvrijshop om te kijken hoe drank zonder alcohol jou bevalt.

Je weet nu om welke redenen het zeker geen probleem is om de BOB te zijn. Wij wensen je een fijne stapavond met vriendinnen toe als BOB!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met alcoholvrijshop.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *