Ontwerp Zonder Titel 2021 04 30t130803.760

Gossip Girl-fans, opgelet: dít weten we tot nu toe over de reboot

Goed nieuws voor de fans van Gossip Girl. Binnenkort verschijnt namelijk de reboot van de populaire serie. Dít is wat we tot nu toe al weten.

Hello Upper East-siders

Inmiddels is het al zo’n 8 jaar geleden dat de laatste aflevering van Gossip Girl op televisie verscheen. Voor de fans kwam er een einde aan een tijdperk. Gelukkig kun je binnenkort genieten van een reboot van de originele serie. Deze reboot gaat over een groep jonge Upper East-siders in New York. De nieuwe serie wordt uitgezonden door HBO Max.

Lees ook: Virgin River gekeken? Dan vind je déze series ook leuk

Juli

Zet het maar alvast in je agenda, want vanaf juli verschijnt de reboot online. Het verhaal speelt zich acht jaar na het laatste seizoen van de originele serie af. De kijkers kunnen zien hoe het de jonge Upper East-siders nu vergaat. De jongere generatie krijgt natuurlijk te maken met sociale media en er is weer voldoende ruimte voor drama.

Diversiteit

Voor de reboot van de serie is een compleet nieuwe cast gestrikt. Namen als Emily Alyn Lind, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat en Zion Moreno zullen te zien zijn. Er werd ook bekend gemaakt dat de nieuwe cast diverser moest zijn dan de vorige. Zowel qua huidskleur als seksuele geaardheid. Kristen Bell, de mysterieuze stem van de originele serie, zal ook nu weer te horen zijn.

Ga jij kijken?

Lees ook: Door déze truc zie jij alle verborgen films en series op Netflix

Foto: GettyImages
Bron: RTLBoulevard.nl, Vogue.nl