Geen inspiratie? Met deze cadeaus voor mannen scoor je zéker punten

Het is ieder jaar weer een klus om het perfecte kerstcadeau voor je man, vader of broer te vinden. Om je een handje te helpen, hebben we vier leuke cadeaus voor mannen verzameld.

Het is ieder jaar weer een klus om het perfecte kerstcadeau voor je man, vader of broer te vinden. Om je een handje te helpen, hebben we vier leuke cadeaus voor mannen verzameld.

Shirts in 17 maten bij Girav

Een goed shirt is pas echt goed als het goed past. Girav heeft daarom een alternatief maatsysteem ontwikkeld voor mannenshirts. Op basis van lengte, gewicht en lichaamsbouw wordt de ideale maat berekend. Het resultaat? Shirts in 17 maten, dus voor elke man! Met kortingscode VRIENDIN19 ontvang je 10 euro korting op je eerste bestelling bij Girav. Geldig t/m 20 december 2019. Kijk op girav.nl voor de gehele collectie.

Houten horloge van HOT&TOT

Deze horloges worden met de hand gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Bovendien plant HOT&TOT voor elk verkocht horloge een boom. Met deze horloges heb je echt iets speciaals om je pols. En om het nóg unieker te maken, kun je een persoonlijke tekst laten graveren achterop de horloges. Met kortingscode VRIENDIN19 laat je je horloge nu gratis graveren (normaal € 14,99). Geldig t/m 31 december 2019 op hottot.nl.

Maak een fotoboek met Onsfotoboek.nl

Maak eenvoudig en snel een mooi A4 fotoboek (met zachte fotokaft) met 30, 36, 44 of 50 pagina’s. Met de actiecode Vriendin19 betaal je nu slechts € 9,95 inclusief verzendkosten. De actie is geldig tot 1 januari 2020. Ga naar onsfotoboek.nl om jouw fotoboek te maken.

Ontwerp je Podium Cadeaukaart gratis

Het perfecte cadeau om te geven tijdens de koude wintermaanden. Verras met een avondje uit naar bijvoorbeeld cabaret, toneel of een concert. Podium Cadeaukaart is een cadeau dat je bij blijft. Of iemand nu van dans, klassiek, toneel, musical, cabaret of een concert houdt. Met Podium Cadeaukaart heb je jaarlijks keuze uit 30.000 voorstellingen en concerten bij meer dan driehonderd podia door heel Nederland.

In een creatieve bui? Ontwerp dan je eigen cadeaukaart. Plaats een foto van je kat, geliefde of beste vriend op de cadeaukaart en voeg een persoonlijke boodschap toe. Daar verras je pas echt mee! Nu ook in een winterthema-editie. Van 22 november t/m 22 december 2019 ontwerp je jouw eigen cadeaukaart gratis.  Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. Kijk op podiumcadeaukaart.nl/vriendin.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lifestyle Media Group.