Ontwerp Zonder Titel 2021 02 12t094309.922

Favoriete tante: 6 leuke dingen om samen met je nichtje te doen

Als tante speel je een belangrijke rol in het leven van je nichtje. Tijd om (nog) meer tijd samen door te brengen. Wij zetten 6 ideeën op een rijtje.

1. Films

Het is nooit te vroeg om je nichtje te laten kennismaken met sterke vrouwelijke karakters. Hierdoor leer je haar dat, ook voor vrouwen, alles mogelijk is in het leven. Denk bijvoorbeeld aan een film als Moana of Brave. Is ze wat ouder? Kies dan voor een film als Mamma Mia! of 13 going on 30. Niet alleen voor haar, maar ook voor jou zijn deze films natuurlijk een feestje om te kijken.

2. Sieraden maken

Een andere activiteit die jullie gewoon thuis kunnen doen, is het maken van sieraden. Maak bijvoorbeeld leuke vriendschapskettinkjes of armbandjes voor jullie samen. Eventueel spreken jullie af om dit ieder jaar te doen.

3. Een modeshow

Waarschijnlijk vindt jouw nichtje de kleding die jij draagt fantastisch. Van die mooie warme truien tot de spannende hoge hakken. Laat haar zelf wat items uit jouw kast kiezen en houdt een leuke modeshow. Ja,  met muziek en een catwalk natuurlijk.

Lees ook: Déze 4 sterrenbeelden hebben de grootste kans om rijk te worden

4. Het strand

Wat is er nu fijner dan een lange strandwandeling? Vooral als straks het zonnetje schijnt, is het strand natuurlijk heerlijk. De perfecte bestemming voor wat quality time met je nichtje.

5. Pizza

Nee, een pizza is niet de meest gezonde keuze. De lach op het gezicht van je nichtje als jij pizza’s bestelt, is daarentegen onbetaalbaar.

6. Karaoke

Waarschijnlijk heb jij een geheel andere playlist dan je nichtje. Dit maakt de karaoke alleen maar leuk. Zo leer jij als tante alle nieuwe liedjes kennen.

Lees ook: Vrouwen met déze sterrenbeelden zijn de liefste tantes

Foto: GettyImages
Bron: Elitedaily.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen