Emily in Paris

Emily in Paris-fans, opgelet: dít weten we over het derde seizoen

Fans kunnen niet wachten. Welke keuze zal Emily dit seizoen maken? Dít is er tot nu bekend over het derde seizoen van de populaire serie.

Emily in Paris

Ook al staan de afleveringen van het tweede seizoen van de serie nog maar een paar weken online. Fans speculeren nu al over het derde seizoen. Welke keuzes gaat Emily maken? En welke gevolgen hebben deze keuzes? Als het aan de cast en makers van de serie ligt, komt er zeker een derde seizoen. De scenarioschrijver en bedenker van de serie Darren Star en producer en hoofdrolspeelster Lily Collins zijn in ieder geval enthousiast. Netlix houdt de lippen nog even stijf op elkaar. Al zal dit vast niet heel lang meer gaan duren.

Lees ook: Waarom fans denken dat Samantha Jones in Emily in Paris zal verschijnen

Personages

Of je nu fan bent of niet, er wordt in ieder geval volop over de serie gesproken. Zo heeft de Oekraïense cultuurminister een klacht ingediend omdat het personage Petra erg negatief stereotyperend was neergezet. Deze beeldvorming zou schadelijk zijn voor de inwoners van het land. Netflix zal hier in de toekomst rekening mee houden. Lily Collins vertelde in een interview dat ze hoopt dat alle kijkers zich vertegenwoordigd voelen en zichzelf met één van de verschillende personages uit de serie kunnen identificeren.

Keuzes

Wat betreft de cliffhanger van het tweede seizoen, is de actrice onzeker en geeft aan dat ze zelf ook nog niet weet welke keuze Emily gaat maken. Ook de bedenker van de serie Darren Starr twijfelt nog. Welke keuze Emily ook zal maken, er zullen altijd kijkers teleurgesteld zijn. Er hangt in ieder geval van alles in de lucht. Zowel op werkgebied als op liefdesgebied, zal Emily een knoop moeten doorhakken. Blijft Emily in Parijs of gaat ze terug naar Chicago? Is de liefde tussen Emily en Gabriel nu echt definitief over of bestaat er nog een kans dat het goedkomt?

Lees ook: Leuk: vanaf déze datum verschijnt The Sinner op Netflix

Foto: Netflix
Bron: Harpersbazaar.com, Seventeen.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *