Ontwerp Zonder Titel 2021 07 13t120650.640

Droombaan: híer kun je 1500 euro per maand verdienen als hondenoppas

Ben jij ook zo dol op honden en zou je hier wel je beroep van willen maken? Je kunt nu hondenoppas worden en zo’n 1500 euro per maand verdienen.

Hondenvriend

Sommige mensen zijn echte hondenvrienden. Ben jij ook zo iemand? Dan hebben we een geweldige vacature voor je gevonden. Gudog.ie is namelijk op zoek naar gekwalificeerde hondenliefhebbers die ook graag wandelen. Gudog.ie is een platform waar hondeneigenaren in contact worden gebracht met een betrouwbare hondenoppas. Als jij een hondenliefhebber bent en ouder bent dan 18 jaar kom je al in aanmerking voor deze geweldige functie.

Lees ook: Droombaan: híer krijg je betaald om alle smaken Ben & Jerry’s te testen

Vrijheid

Een ander voordeel van deze functie is dat je jouw eigen prijs mag bepalen en jouw eigen werkrooster mag indelen. Het is de bedoeling dat jij een profiel maakt op de website van Gudog.ie. De organisatie controleert jouw profiel en zodra deze wordt goedgekeurd, kunnen hondenbaasjes jou benaderen. Qua werkuren kun je het zo gek maken als je zelf wilt, maar je kunt dus zo’n 1500 euro per maand verdienen. Klinkt als een lekker zakcentje.

Lees ook: Bewezen: kattenmensen zijn slimmer en hondenmensen gelukkiger

Foto: GettyImages
Bron: Dublinlive.ie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen