Ontwerp Zonder Titel 2020 11 11t104721.901

Droombaan: híer krijg je 40.000 euro per jaar als je koekjestester wordt

Soms verschijnen er ineens vacatures die te mooi lijken om waar te zijn. Dit koekjesmerk is op zoek naar een professionele koekjestester.

Border Biscuits

Border Biscuits, een Engels merk dat bekend staat om haar fantastische koekjes, is op zoek naar een nieuwe medewerker. Let op: niet zomaar een medewerker, maar een professionele koekjestester. Niet alleen zul je moeten beschikken over goedwerkende smaakpapillen. Je zult ook wat kennis moeten hebben over de technische kant van het bakken. Je zult het bestaande team helpen om nieuwe, verleidelijke smaken te ontdekken en het merk verder te laten ontwikkelen.

Lees ook: Droombaan: Cadbury zoekt professionele chocoladetesters

40.000 euro per jaar

Border Biscuits beschrijft deze functie als de ultieme kans om iedere dag bezig te zijn met het creëren van heerlijke traktaties. Daarbovenop krijg je ook nog eens een droomsalaris van zo’n 40.000 euro per jaar. De details van de functie en of je in aanmerking komt voor deze droombaan, vind je de op de website van Border Biscuits. Hadden we trouwens al gezegd dat je als nieuwe medewerker ook getrakteerd wordt op gratis koekjes?

Lees ook: 3 redenen waarom vrouwen zo dol zijn op chocolade

Foto: GettyImages
Bron: Edinburgh News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen