Ontwerp Zonder Titel 2021 01 18t153647.535

Dit wil je: déze Samsung-robot ruimt je rommel op en schenkt een wijntje in

Samsung komt met een robot die je leven een stuk gemakkelijker zal maken. Zo kan de robot jouw wasgoed opruimen, ruimt rommel op, maar zal jou ook voorzien van een glas wijn.

Bot Handy

Bot Handy, zo heet één van de nieuwe robots, zal een verlengstuk van de mens worden. Bot Handy is een langwerpige robot op een rijdend platform. Op de robot zit een camera en de robot is zo ingesteld dat deze objecten kan herkennen. Zo weet de robot of die het object voorzichtig moet oppakken bijvoorbeeld. De robot kan helpen met allerlei klusjes. De vaatwasser inruimen, de tafel dekken, boodschappen opruimen en het inruimen van wasgoed.

Lees ook: Dit wil je: Zara Home lanceert interieurcollectie voor huisdieren

Bot Care en JetBot 90 Al+

Samsung presenteert naast de Bot Handy, ook de Bot Care en de JetBot 90 Al+. Bot Handy is een kleine robotassistent die het gedrag van zijn eigenaar leert lezen en hier op in kan spelen. Als jij bijvoorbeeld te lang achter je computer zit, dan zal de robot jou eraan herinneren om even wat strekoefeningen te doen. De JetBot 90 Al+ is een slimme stofzuiger. Deze stofzuiger herkent voorwerpen en zal dus niet met volle vaart op jouw prachtige nieuwe vaas afgaan.

De robots zijn nog niet te koop, maar worden dus wel verwacht.

Lees ook: Dit wil je: Ben & Jerry’s maakt nu ook ijs voor honden

Foto: GettyImages
Bron: RTLnieuws, RealSimple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen