Disneyland Paris te duur? Met deze tips is het een stuk goedkoper

Of je nu vijf, dertig of tachtig bent: iedereen wil naar Disneyland Paris. Alleen jammer dat het zo prijzig is. Gelukkig zijn er een aantal manieren om geld te besparen.

Of je nu vijf, dertig of tachtig bent: iedereen wil naar Disneyland Paris. Alleen jammer dat het zo prijzig is. Gelukkig zijn er een aantal manieren om geld te besparen.

Goedkoper naar Disneyland Paris

Prachtige parades, spannende achtbanen en de leukste Disney-figuren: het is iedereens droom om naar Disneyland Paris te gaan. Echt goedkoop zal een bezoekje helaas nooit worden, maar er zijn wel een aantal dingen waarop je kunt besparen.

1. Koop je tickets online

Een goede voorbereiding is het halve werk. Je kunt tickets beter online kopen dan aan de kassa in het park. Dat scheelt vaak al snel zo’n 10 procent. Extra voordeel: je hoeft niet eerst in een lange rij te wachten. Online worden ook vaak leuke acties aangeboden waardoor je flink geld kunt besparen.

2. Neem eigen snacks mee

Niet heel verrassend, maar in Disneyland kost eten en drinken vaak een rib uit je lijf. Neem daarom zelf wat snacks mee om wat honger te stillen. Vergeet niet om ook een lege waterfles in je tas te stoppen. In het park zijn namelijk verschillende waterpunten waar je hem kunt vullen.

Lees ook: Disneyland 2.0: er komt een nieuw magisch pretpark in Londen

3. Slaap buiten het park

Slapen in een Disneyland-hotel is natuurlijk een droom op zich, maar dit past niet altijd binnen het budget. In plaats daarvan kun je beter kiezen voor een hotel dat net buiten het park ligt. Deze zijn namelijk een stuk goedkoper.

4. Koop geen souvenirs in het park

Superleuk van die Minnie Mouse-oortjes of een Elsa-jurk, maar deze souvenirs zijn buiten het park een stuk goedkoper. Wedden dat je ze in Nederland voor een prikkie kunt vinden?

Ook interessant: Bij Hema boek je nu een dagje Winterberg voor maar € 24,50

Bron: Beautify