Disneyland Paris

Deze nieuwe, spectaculaire lichtshows in Disneyland Paris wil je niet missen

Heb je ooit het magische gevoel ervaren wanneer de eerste zonnestralen van de lente je gezicht raken? Precies dat gevoel ervaar je in Disneyland Paris met het nieuwe ‘Disney Symphony of Colors’ programma. Laat je meenemen in een wereld waar de donkere winterdagen plaatsmaken voor een explosie van kleur en vreugde.

Een spektakel in Disneyland Paris

Als je de poorten van Disneyland Paris betreedt, stap je een andere wereld binnen. Enerzijds is er de nostalgie van de geliefde Disney-figuren, en anderzijds de opwinding van iets compleet nieuws. Namelijk: Disney Symphony of Colors, georkestreerde symfonie van licht, kleur en geluid.

Disney Symphony Of Colors Disneyland Paris
Disney Symphony Of Colors

Daarnaast is er de nieuwe avondshow: Disney Electrical Sky Parade. Stel je voor: een hemel gevuld met dansende drones die klassieke paradewagens boven het Kasteel van Doornroosje nabootsen, gesynchroniseerd met een schouwspel van licht en muziek. Deze avondshow is geïnspireerd door de klassieke Main Street Electrical Parade. Maar nu te bewonderen op een moderne manier, waardoor jong en oud en alles ertussenin een betoverd gevoel eraan overhouden.

Disney Electrical Sky Parade
Disney Electrical Sky Parade

Daglicht brengt een explosie van kleur

En dat is nog niet alles. Want vanaf 10 februari is het park gevuld met A Million Splashes of Colour. Tijdens deze dagshow komen de verhalen van Disney en Pixar tot leven. Mickey, Minnie, Donald en hun vrienden verschijnen in nieuwe, sprankelende outfits. Samen met iconische figuren zoals Joy, Timon, Vaiana, en Mirabel, brengen ze een show die een lach op je gezicht tovert. En ze nemen je mee op een reis door de tijd van Disney en Pixar’s geliefde animatiefilms.

A Million Splashes Of Colour
A Million Splashes Of Colour

Kunst in beweging

De paradewagens die je tijdens deze shows voorbij ziet komen, zijn een ode aan kunst, muziek en verhalen vertellen. Elke paradewagen brengt zijn eigen verhaal tot leven, van gigantische penselen en verfpotten tot de fijne details die Disney zo speciaal maken.

Kortom, deze nieuwe shows zijn een ervaring die je hart raakt. En niet te vergeten: waarmee je mooie, nieuwe herinneringen creëert. Of je nu komt voor de kleurrijke shows, de geliefde figuren of de unieke avondparade, je verlaat het park met een grote glimlach. Voel je de lentekriebels al komen?

Lees ook: Zien: zó leuk was de Vriendinnen Speeddate in Disneyland Paris

Naar Disneyland Paris met verblijf

Nu je weet wat voor spectaculairs je te wachten staat in Disneyland Paris, wil je vast vandaag nog in de auto springen. Er zijn meerdere mogelijkheden om heerlijke dagen in het park door te brengen. Bij D-reizen vind je prachtige hotels en vakantieparken van Disneyland Paris. Voor alle wensen en budgetten. Van hotels in Manhattan stijl met superhelden tot Center Parcs Village. Zo kun je jouw compleet verzorgde arrangement inclusief overnachting(en) en natuurlijk de entreekaarten voor het park boeken. En hoef je verder nergens meer over na te deken. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Disneyland Paris D Reizen

Foto’s: Disneyland Paris
Tekst: Suzanne de Bakker