Tas

Déze tas past het beste bij jouw figuur

De meeste vrouwen weten welke outfit wel bij hun figuur staat en welke outfit ze maar beter kunnen laten hangen.

Maar wist je dat er ook tassen zijn die jouw model juist nog beter uit de verf laten komen? Een goed moment om jouw tassenverzameling eens met een nieuw oog te bekijken of een nieuwe tas te kopen die perfect bij jouw figuur past.

Een prachtig peerfiguur met een crossbody tas

Met een peerfiguur ben je gezegend met een volle heup- en bilpartij. Super vrouwelijk en sexy natuurlijk! Vrouwen met een peervormig model zijn dus smal van boven en vol van onderen, met een mooie taille. En die taille mag gezien worden. Dat doe je door een crossbody tas te dragen die precies op je taille valt, waarmee je daar lekker de nadruk op legt. Wil je de aandacht daar juist van afleiden? Let er dan op dat je niet een heel klein tasje draagt, want dan lijk je optisch nog groter.

Benadruk je mooie rondingen met een Ted Baker tas

Heb jij een appelfiguur dan staan jouw ronde vormen centraal. Dit figuurtype wordt ook wel het O-figuur genoemd. Je buik en taille zijn wat ronder dan bij andere figuren, maar daar tegenover staat dat je vaak prachtige ronde borsten hebt en slanke vrouwelijke benen. Wil je dat er wat minder op je mooie rondingen gelet wordt, dan kun je het beste kiezen voor een rechthoekige tas. Want draag je een ronde tas dan lijk je zelf ook nog ronder. Dames met een appelfiguur lopen doorgaans door het leven met een stel prachtige benen. Wil je dat alle ogen daar naar toe gaan dan kun je het beste een handtas dragen. Een Ted Baker tas is bijvoorbeeld zo’n prachtexemplaar. Ben je overigens een klein appeltje, met slanke, maar niet al te lange benen? Kies dan geen joekel van een handtas, want dan lijk je nog kleiner. Een crossbody tas benadrukt juist jouw ronde borsten en bovenlichaam.

Laptoptas of rugzak: perfect voor een zandloperfiguur

Sommige vrouwen kunnen alle tassen zonder dat dit afbreuk doet aan hun figuur. Dat is het geval wanneer je een zandloper figuur hebt. Bij dit model zijn je schouders en heupen even breed en heb je een smalle taille, waardoor je er dus letterlijk een beetje uitziet als een zandloper. Het is uiteraard allemaal appels met peren vergelijken, maar toch is het zandloper figuur het figuur dat veel vrouwen het liefst zouden willen. Ergens ook wel begrijpelijk aangezien elke outfit en elke tas bij een zandloper figuur gewoon past. Of je nu een vierkante laptoptas van 17 inch draagt of een stoere rugzak. Ook hierbij geldt: als je wat kleiner bent, kun je beter niet voor een enorme tas kiezen. Ben je wat groter? Dan valt een piepkleine clutch minder op.

Dit is een partnerbijdrage. Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen