Deze series en films verschijnen in november op Netflix

Deze series en films verschijnen in november op Netflix

Het is vandaag 6 graden en wij hebben alleen maar zin om onder een fleecedeken naar een spannende film te kijken. En dat komt goed uit, want deze maand verschijnen er veel nieuwe titels op Netflix.

Het is vandaag 6 graden en wij hebben alleen maar zin om onder een fleecedeken naar een leuke film of serie te kijken. En dat komt goed uit, want deze maand verschijnen er veel nieuwe titels op Netflix.

Series

La Forêt
Deze misdaadreeks was vorig jaar al op de Franse televisie te zien. Een tiener raakt vermist in de bossen rond het dorpje Montfaucon. Haar twee beste vriendinnen weten meer over de vermissing, maar willen hier niets over kwijt. De trailer is helaas alleen in het Frans beschikbaar. Vanaf 1 november te zien.


Warrior

Wanneer een oorlogsveteraan terug naar huis keert, hoopt hij zijn normale leven weer op te pakken. Maar al snel komt hij terecht in een gevaarlijke strijd tussen een motorbende en de politie. Vanaf 13 november te zien.


Westside

Deze Amerikaanse realityserie wordt ook wel een kruising tussen The Hills en Glee genoemd. We volgen tien muzikanten die proberen de top van de muziekindustrie te bereiken. Samen moeten ze een nieuw programma voor een nachtclub bedenken en uitvoeren. Vanaf 9 november te zien.

Ook leuk: Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

Series met een nieuw seizoen:
– House of Cards, seizoen 6 (vanaf 2 november)
– The Sinner, seizoen 2 (vanaf 8 november)
– Narcos (nu onder de nieuwe naam Narcos Mexico), seizoen 4 (vanaf 16 november)

Films

The Holiday Calendar
Yes, heerlijk: er verschijnen deze maand maar liefst drie nieuwe kerstfilms op Netflix. De eerste, The Holiday Calendar, vertelt het verhaal van Abby, een getalenteerde fotografe. Ze erft een antieke adventskalender die een bijzondere gave heeft. Hij kan namelijk de toekomst voorspellen. Vanaf 2 november te zien.

The Christmas Switch
In deze film met Vanessa Hudgens ruilen een burgermeisje en een hertogin die als twee druppels op elkaar lijken van identiteit. Het wordt heel ingewikkeld als ze beide verliefd worden op iemand die hen voor iemand anders aanziet. Vanaf 16 november te zien.

A Christmas Prince 2: The Royal Wedding
Vorig jaar verscheen het eerste deel van deze Netflix-film. Dit keer stappen Prince Richard en journaliste Amber in het huwelijksbootje. Maar tijdens het plannen van de bruiloft hebben zowel Richard als Amber genoeg andere dingen aan hun hoofd. Hieronder zie je alvast een voorstukje. Vanaf 30 november te zien.

 

Ook leuk: Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen