Deze Netflix series kun je volgen in juli

Ondanks het mooie weer is het soms heerlijk om even weg te dromen bij een goede serie. Dit zijn de series die je in juli kunt volgen!

Ondanks het mooie weer is het soms heerlijk om even weg te dromen bij een goede serie. Dit zijn de series die je in juli kunt volgen!

Good Girls, seizoen 1
Drie nette moeders zijn het zat en beramen een overval op de supermarkt om hun financiële problemen op te lossen.

Vanaf vandaag te zien

Anne With An E
Anne is een weesmeisje en wordt geadopteerd, maar blijkt ongewenst omdat er een jongetje werd verwacht. Ondanks alles zette Anne in seizoen 1 door. Haar positieve karakter verandert de meningen van anderen. Nu gaat haar verhaal door, met dit seizoen meer afleveringen dan seizoen 1.

Vanaf 6 juli te zien

Suits, seizoen 6
In dit seizoen hoef je nog geen afscheid te nemen van Meghan Markle. Dat is pas vanaf seizoen 8. In dit seizoen zit Mike in de gevangenis en is het maar de vraag of zijn relatie met Rachel stand houdt.

Vanaf vrijdag 13 juli te zien

Orange Is The New Black, seizoen 6
Na het vorige seizoen zijn we natuurlijk heel benieuwd hoe het verdergaat met de gevangenen uit Litchfield. Fans waren niet zo te spreken over seizoen 5. De opstand in de gevangenis duurde namelijk een héél seizoen. De makers geven toe dat dit anders had gekund. Inmiddels zijn er schrijvers vervangen. Het is dus een groot raadsel wat er in seizoen 6 gaat gebeuren…

Vanaf vrijdag 27 juli te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen