Deze Netflix series kun je in mei volgen

Het is eigenlijk te lekker weer om binnen series te kijken, maar helaas komen er weer wat mindere dagen aan. Met dit lijstje ben je helemaal voorbereid.

Het is eigenlijk te lekker weer om binnen series te kijken, maar helaas komen er weer wat mindere dagen aan. Met dit lijstje ben je helemaal voorbereid.

The Rain, seizoen 1
In deze mysterieuze en spannende serie doodt een virus de Scandinavische bevolking. Het virus zit in de regen, waardoor het voor overlevenden noodzakelijk is om voor iedere bui te vluchten. Simone en haar broertje Rasmus schuilen in een bunker waar ze door hun vader – die wetenschapper is – zijn achtergelaten. Na jaren schuilen gaan ze naar buiten, op zoek naar antwoorden. Het wordt een barre tocht. Onderweg vinden Simone en Rasmus andere overlevenden Ieder personage heeft een heftig verhaal te vertellen. Door middel van flashbacks kom je steeds meer over hen te weten.

De serie is Deens gesproken en speelt zich ook kort af in Kopenhagen. Gaaf om te zien als je deze stad eens hebt bezocht.

Vanaf nu te zien

Safe, seizoen 1
Fan van Dexter? In de nieuwe dramaserie Safe speelt Michael C. Hall de hoofdrol. Hij is alleenstaande vader van twee dochters. Als een van zijn dochters vermist raakt, zet hij alles op alles om haar terug te vinden. Zo komt hij erachter dat de buurt waar ze wonen niet zo veilig is en dat de buren onbetrouwbaar zijn.

Vanaf 10 mei te zien

Unbreakable Kimmy Schmidt, seizoen 4
De nieuwe avonturen van Kimmy kun je deze maand zien, maar het is meteen het laatste seizoen van deze comedy serie. Kimmy Schmidt werd een paar seizoenen eerder gered uit een bunker. Ze was daar 15 jaar lang opgesloten door een sekte. Nu probeert ze een normaal bestaan op te bouwen in New York, wat hilarische momenten oplevert.

Vanaf 30 mei te zien

13 Reasons Why, seizoen 2
We hebben er meer dan een jaar op moeten wachten, maar het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why komt er nu eindelijk aan. Het eerste seizoen van de Netflix-serie kwam uit op 31 maart 2017 en was lange tijd hét onderwerp van gesprek. Het was dan ook geen verrassing toen er een nieuw seizoen aangekondigd werd. Deze maand gaat het verhaal van Clay, Hannah en hun schoolgenoten verder.

Vanaf 18 mei te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen