Placeholder

De perfecte dag

Eindelijk: na lang wachten heeft hij je gevraagd! Maar hoe gaan jullie de grote dag aanpakken?

Eindelijk: na lang wachten heeft hij je gevraagd! Maar hoe gaan jullie de grote dag aanpakken?

Veel aanstaande bruidjes willen van hun trouwdag de dag van hun leven maken. Maar dat is moeilijker dan verwacht. Misschien een weddingplanner inschakelen? Nee hoor, op ThePerfectWedding.nl kun je alle informatie vinden voor je bruiloft en inspiratie opdoen.

 

In 2006 is Sarah Glasbergen deze geweldige website begonnen. Ze vond dat het onderwerp trouwen zo onderbelicht was op het internet en als er iets stond, was het erg oubollig. Daar wilde ze verandering in brengen. Daarom startte ze haar eigen hippe en eigentijdse trouwsite: ThePerfectWedding.nl.

Hoofdredacteur Sylvia Meijer-Villafane: “Op ThePerfectWedding.nl vind je de origineelste ideeën, praktische informatie, trends en de leukste leveranciers voor je bruiloft. En we hebben planning tools, waarmee je je bruiloft kunt organiseren. Meer dan 10.000 vrouwen maken daar gebruik van. We hebben een keer een gestreste bruid aan de telefoon gehad, die haar hele bruiloft op onze site had gepland. Helaas kwam zij niet meer in haar draaiboek om haar to-do-lijstje door te nemen. Uiteraard hebben we haar geholpen en is haar hele bruiloft toch nog goed gekomen. Er zijn ook vrouwen die al 2 jaar getrouwd zijn, maar onze site nog steeds trouw bezoeken. Ze vinden alle blogs en ideeën zo leuk, dat ze blijven komen. Een groot compliment voor ons natuurlijk!”

Bij TPW zijn ze nu druk bezig met de nieuwste trouwjurkcollecties toe te voegen. Ook hebben ze een online magazine die je kunt downloaden op je iPad.

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Neem een kijkje op ThePerfectWedding.nl