Placeholder

Comfortabel overnachten tijdens Retropop!

Een festival combineren met comfort? Ga 9 juni naar het populaire Retropop en verblijf voordelig in Center Parcs Sandur

Een festival combineren met comfort? Ga 9 juni naar het populaire Retropop en verblijf voordelig in Center Parcs Sandur

Retropop
Zaterdag 9 juni 2012 vindt de 11e editie van Retropop plaats. Tijdens dit eendaagse festival brengen verschillende (tribute)-bands je met hun muziek terug naar het verleden! De locatie is, net als voorafgaande jaren, het festivalterrein aan de Grote Rietplas in Emmen.

Het volledige programma dat tijdens Retropop zal optreden, is nog niet bekend. Bands die al wel bevestigd zijn, zijn UB40 , Roger Hodgson, Nik Kershaw en de Nederlandse rockband De Dijk! Verder treden er ook een aantal tribute-bands op, die populaire nummers van o.a. Bon Jovi, Joe Cocker en Phil Collins zullen spelen.

Voordelig genieten
Lijkt je dit leuk? Maak het dan nóg leuker met een verblijf in Center Parcs Sandur! Dit park ligt op vijf minuten afstand van het festivalterrein, en in het weekend van 9 juni krijg je 25% korting op een verblijf van drie nachten.
En deze aanbieding geldt niet alleen voor het park: ook het toegangskaartje voor Retropop krijg je met korting. In combinatie met een boeking bij Center Parcs Sandur kost dit kaartje slechts € 34,- (in plaats van € 43,50).

Kijk voor meer informatie op www.retropop.nl en  www.centerparcs.nl