Blankenberge (1)

Charmant Blankenberge (3 dagen vanaf 58,- p.p)

Even ertussenuit? Kijk eens voorbij de Nederlandse grens. Heerlijk uitwaaien in Blankenberge bijvoorbeeld: dat is stevig genieten voor een zacht prijsje.

Laat je verrassen door prachtige art-nouveaugevels die herinneren aan een rijk verleden. Vervolgens is het fijn uitwaaien op de pier, wandelen langs de kust of zwemmen in zee op een mooie dag: elk seizoen heeft z’n eigen charme! Wil je meer zien dan alleen Blankenberge? De kusttram voert je naar alle bekende Belgische badplaatsen. Ook in de historische binnenstad van Brugge ben je zo.

Verblijf

Midden in het centrum, vlak bij het strand en direct naast het station staat Hotel ibis budget Blankenberge**. Vanuit het hotel wandel je zo door het centrum richting het strand. Ook met deze centrale ligging overnacht je hier rustig. ’s Ochtends staat er een ontbijtbuffet klaar, en bij het naastgelegen hotel kun je tegen betaling gebruikmaken van het verwarmde zwembad op het dak.

Prijzen en periode

Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2020 (m.u.v. feestdagen) Let op: de vermelde prijzen zijn vanaf en kunnen verschillen per aankomstdatum. De prijzen zijn per persoon, op basis van twee personen in een standaardkamer. Prijs-, druk en zetfouten voorbehouden.

Inbegrepen

• 2 overnachtingen
• 2x continentaal ontbijtbuffet
• 1x dagpas voor de kusttram of 1x treinticket retour Brugge
• wifi

Niet inbegrepen

• administratiekosten à € 14,50 (1-3 personen) of € 24,50 (4+ personen) per boeking
• stads- en toeristenbelasting

Info & reserveren

Voor meer informatie, voorwaarden en om te boeken, ga je naar www. voordeeluitjes.nl/vriendin of bel je 0900-66 777 88 (€ 0,25 p/m).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.