kerstcadeautjes voor hem

5x cadeaus voor je partner

Nog een paar dagen en de feestdagen staan voor de deur. Dit betekent voor velen dat de voorbereidingen zijn begonnen. Inspiratie voor de gedichten wordt al opgedaan, uitnodigingen worden al verzonden en cadeaus worden al uitgezocht. Maar weet je al wat je je partner gaat schenken deze feestdagen? Hieronder zetten we vijf ideeën voor je op een rij zodat jij voldoende inspiratie hebt dit jaar.

De kleine details

Heeft jouw partner een sieraad dat aangepast kan worden met extra accessoires zoals een ring waar stenen op- en afgeschroefd kunnen worden of een smartwatch? Dan is het een idee om hier een extra accessoire bij uit te zoeken. Een nieuwe band voor de smartwatch, een nieuwe steen voor op de ring, een ketting die bij het favoriete sieraad van je partner past. Details zoals een nieuwe sjaal die bij de jas van je partner past of een laptopcover die bij hun huidige stijl past zijn ook leuke cadeaus.

Van A tot Z

Er zijn honderden verschillende genres en soorten boeken. Is jouw partner gek van lezen? Een boek van een favoriete schrijven of genre is dan een cadeau dat ze veel plezier kan bezorgen. Geen boekenwurm? Geen probleem! Bucketlistboeken, fotoalbums, kookboeken en invulboeken zijn andere boeksoorten waar je jouw partner mee kan verrassen.

Sensationeel plezier

Spanning terugbrengen in de relatie met een cadeau is soms makkelijker dan het zomaar geven. Let er natuurlijk wel op dat je voorzichtig begint en niet direct iets cadeau doet dat ver buiten de comfortzone van jouw partner ligt. Zo kan je bijvoorbeeld een vibrator of masturbator kopen voor je partner, dit zijn basisspeeltjes die veel plezier in de slaapkamer brengen. Let bij het geven van dit cadeau natuurlijk wel op dat je dit geeft wanneer jullie samen zijn.

Artistiek

Wanneer jouw partner originele cadeaus waardeert en bezig is met de inrichting van jullie woning is het geven van een stuk kunst een fantastisch cadeau. Dit kan een schilderij zijn, echter zijn er zowel online als in de stad veel plekken te vinden waar je verschillende vormen van kunst kan kopen. Daarnaast hoeft kunst niet duur te zijn, kijk bijvoorbeeld eens naar beginnende kunstenaars die hun werk verkopen of op commissie een kunstwerk voor je maken.

Samen spelen

Voor iedereen is er wel een spel te vinden dat bij hen past. Dit kan een online game zijn, of een fysiek spel voor aan de koffietafel. Denk na over de spellen die jouw partner leuk vindt en juist niet zo leuk vindt en gebruik dit om een nieuw spel aan te schaffen. Denk er ook over na of je het spel samen wil kunnen spelen of met anderen wanneer je een spel uitzoekt.
Wat je jouw partner ook gaat geven, de presentatie en het sentiment achter het cadeau is het belangrijkste. Samen genieten van het seizoen en jullie tijd is een stuk belangrijker dan de cadeaus.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Easytoys.
Foto: Getty Images