overnachten in een boomhut

Ontdek de 5 meest geweldige boomhutten in NL waar je écht kunt overnachten!

Ontdek deze 5 unieke toevluchtsoorden ‘hoog in de bomen’. Deze verborgen schatten bieden niet alleen een adembenemend uitzicht, maar laten je ook genieten van een nachtrust tussen de bladeren. Leuk voor de zomer toch?!

Voordelen van slapen in een boomhut

  • Unieke beleving: Een verblijf in een boomhut geeft jou een onvergetelijke en magische ervaring.
  • Midden in de natuur: Ontwaken te midden van de bomen en omgeven door de rust en schoonheid van de natuur maakt jou helemaal zen.
  • Prachtig uitzicht: Vanuit de boomhut kun je genieten van adembenemende uitzichten, met panoramische vergezichten als beloning.
  • Rust en privacy: Een boomhut biedt een afgezonderde en vredige omgeving, perfect om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

5 meest geweldige boomhutten in NL

1. Boomhut in Ansen – Drenthe

Maximaal 5 personen

Begin je dag in deze geweldige boomhut met een onvergetelijke zonsopgang boven Nationaal Park Dwingelderveld. ’s Avonds kun je ontspannen op het terras en genieten van de betoverende zonsondergang. En nog meer goed nieuws: binnen wacht een luxueuze verrassing: comfortabele bedden, moderne voorzieningen en een spectaculair uitzicht.

Boomhut Ansen
Klik hier voor meer info

2. Boomhut in Oosterend – Friesland

Maximaal 2 personen

Ontdek deze perfect geïsoleerde boomhut, volledig gebouwd van duurzaam Europees hout. Op het ruime balkon kun je genieten van het schitterende uitzicht. En voor de ultieme ontspanning duik je in de houtgestookte sauna. Deze ideale uitvalsbasis biedt tevens nabijgelegen culturele attracties en diverse activiteiten in de Friese Elfsteden.

Boomhut Oosterend
Klik hier voor meer info

3. Boomhut in Westerbork – Drenthe

Maximaal 6 personen

Ervaar de magie van dit unieke verblijf, dat zowel een boomhut als een koninklijk boomverblijf kan worden genoemd. Geniet van een fantastische aanblik op het majestueuze terras. De stoere inrichting met natuurlijke materialen en verrassende details creëert een dromerige sfeer waarin al je wensen uitkomen.

Boomhut Westerbork
Klik hier voor meer info

4. Boomhut in Beuningen – Overijssel

Maximaal 2 personen

Op een betoverende locatie aan de grens van het Lutterzand ligt deze verborgen boomhut. Ook hier geniet je van een geweldige view op het omliggende natuurgebied. Dit natuurhuisje biedt comfortabele accommodatie en een goed uitgeruste keuken. Hier kom je zeker tot rust en keer je terug naar de essentie van eenvoud.

Boomhut Beuningen
Klik hier voor meer info

5. Boomhut in Oostrum/Dokkum – Friesland

Maximaal 6 personen

Voor een unieke boomhuiservaring moet je in Oostrum zijn. Je krijgt er gratis een schitterend uitzicht bij op het park en het pittoreske binnenhaventje. Temidden van weelderig groen biedt dit boomhuis comfortabele slaapplaatsen en een scala aan wellnessfaciliteiten, waaronder een houtgestookte sauna en een ontspannende hottub. Wat wil je nog meer?

Boomhut Oostrum
Klik hier voor meer info

Lees ook: 9 x leukste tiny houses in Nederland voor jouw vakantie

Foto: GettyImages
Tekst: Suzanne de Bakker

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.