Vakantie (1)

Boek je zomer bij BookSpot met deze leuke acties

Deze zomer ziet er anders uit dan we gewend zijn. Blijf je thuis of ga je toch weg? Boeken zijn er gelukkig altijd. Elk boek is een avontuur, een reis in je hoofd.

Op vakantie met BookSpot

Of je nu naar Thailand, Spanje of Noorwegen wilt: BookSpot is deze zomer je reisbureau. Op de BookSpot-zomerpagina vind je heel veel boekentips, kortingen en winacties voor een fantastische zomer, uit of thuis. Wat dacht je van deze drie?

1. €3,- korting op deel 2 t/m 6 van De zeven zussen

Zin in zon? Met de boeken van Lucinda Riley voelt het alsof je toch een beetje op vakantie bent. Reis mee met de zussen op zoek naar hun roots en doorkruis de hele wereld. Met ‘Zon’ zit je voor maar € 21,99 in Kenia. Klik hier voor meer info.

2. Zonneleesbrillen met zomerkorting

Je kunt in de zomer eigenlijk niet zonder. Deze 2-in-1-bril is een lees- en zonnebril tegelijk. Je klikt de gepolariseerde lenzen met UV400- bescherming met een magnetisch systeem op je bril. Uitgelezen? Dan berg je je bril veilig op in het microfiber zakje dat je erbij krijgt. Verkrijgbaar in tortoise en klassiek zwart. Van 19,99 voor 14,99. Klik hier voor meer info.

3. Ontvang € 15,- shoptegoed bij aankoop van je nieuwe eReader

Koop nu een PocketBook Touch HD 3 of InkPad 3 eReader en krijg €15,- eBook shoptegoed! Zo werkt het: binnen een week na aankoop van je nieuwe eReader ontvang je per mail een unieke actiecode. Met deze actiecode krijg je € 15,- korting op je eerste aankoop van eBooks. Klik hier voor meer info.

Kijk voor meer acties en boekentips op bookspot.nl/boekjezomer. BookSpot wenst je een avontuurlijke zomer.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BookSpot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.