cadeau

Is je beste vriendin jarig? Met deze drie cadeautjes ga je scoren!

Als je beste vriendin jarig is, wil je haar natuurlijk verwennen. Maar cadeautjes geven kan moeilijk zijn – tenzij ze je natuurlijk vertelt wat er allemaal op haar wishlist staat.

Twijfel je nog waar zij gelukkig van wordt? Dan geven we je graag een tip: een cadeau dat te maken heeft met jullie vriendschap, of iets dat jullie samen kunnen doen, scoort altijd goed. In dit artikel vertellen we je meer over drie cadeautjes die iedereen wel wil ontvangen van hun bestie.

1. Een dagje naar de spa

Het leven is al stressvol genoeg! Gun je beste vriendin een dagje relaxen met een spabon voor twee. Laat jullie helemaal verwennen met een glaasje bubbels en geniet van een gezellige tijd met z’n tweetjes in de sauna, het bubbelbad en het zwembad. Je kunt het ook extra leuk maken door bijvoorbeeld een massage of een gezichtsbehandeling bij te boeken.

2. Een wijnproeverij

Nog zoiets leuks om met z’n tweetjes te doen: een wijnproeverij! Hiervoor hoef je heus niet naar Zuid-Frankrijk, verschillende bedrijven bieden dit aan – gewoon bij je thuis. Daarnaast zijn er ook veel wijnbars die leuke arrangementen aanbieden waarbij je wijn kunt proeven en vaak zelfs nog een lekker hapje krijgt. Ideaal als jullie houden van lekker borrelen.

En wist je dat er ook wijngaarden zijn in Nederland? In zowel Zuid-Limburg, de Betuwe, de Veluwe en de omgeving van Groesbeek zijn er wijngaarden te spotten. Sommige van die wijngaarden bieden rondleidingen en proeverijen aan. Super leuk voor een dagje weg.

3. Matching spullen

Het is een beetje corny, en het doet voor velen denken aan 2013, maar matching cadeautjes voor jezelf én je beste vriendin kunnen ontzettend leuk zijn. Denk nu niet meteen aan een kettinkje met elkaars naam op, maar aan een echt functioneel cadeautje dat er ook nog eens leuk uitziet. Zoals een telefoonhoesje met een fotocollage van jullie mooiste momenten op. Of een leuke twin wallet waar je haar initialen op laat graveren, terwijl je er zelf ook eentje hebt. Zo is een slim wallet ook heel leuk: deze kleine pasjeshouder waarbij je je kaarten makkelijk kunt uitschuiven zien er stoer én fancy uit – helemaal een andere vibe dan een kettinkje met elkaars naam op!

Als jullie het trouwens leuk vinden om vaak samen te chillen thuis, dan zijn matching sweatsuits ook helemaal leuk. Wist je dat Juicy Couture de iconische sweatsuits waarin Paris Hilton onder andere om bekend staat, ook weer op de markt brengt? Leuk, toch?

Veel succes met het scoren van het perfecte cadeautje!

Deze tekst is geschreven in samenwerking met secrid.com