Placeholder

Avontuur in de Efteling (2 dagen € 64,50 p.p.)

Prijs is inclusief entree – Eerst genieten van een dagje Efteling en daarna bijkomen in familiehotel De Druiventros. En de volgende dag? Bourgondisch Brabant verkennen!

Prijs is inclusief entree – Eerst genieten van een dagje Efteling en daarna bijkomen in familiehotel De Druiventros. En de volgende dag? Bourgondisch Brabant verkennen!

Midden in de natuur ligt Nederlands topattractie nummer één: de Efteling. Een wereld vol sprookjes, wonderen én spannende attracties. Voor jong en oud is de Efteling een belevenis. Ga op ontdekkingstocht door het Sprookjesbos met de nieuwe Sprookjesboom en ontmoet Assepoester, Klein Duimpje en de andere Sprookjesbosbewoners. Bezoek één van de vier Rijken die samen het Efteling Park vormen. Kortom, een wereld vol avontuur, spanning en sprookjes!

Hotel De Druiventros ligt in het hart van het gastvrije Brabant in Berkel-Enschot aande rand van Tilburg. Hotel De Druiventros is een uitstekend hotel voor een veelzijdig weekendje weg. Zo kun je heerlijk shoppen in Tilburg, maar ook in de mooie steden Breda en Den Bosch ben je zo.

Verblijf

Familiehotel De Druiventros heeft 56 kamers die stuk voor stukcomfortabel zijn ingericht. Ook zijn er familiekamers waar de kinderen voordelig op de kamer van de ouders kunnen verblijven. De dag kun je afsluiten met een heerlijk diner in het restaurant van het hotel en een drankje aan de bar.

Prijzen en periode
Dit arrangement kost € 64,50 p.p. (minimaal 2 personen). Geldig tot 31 augustus 2018 o.b.v. beschikbaarheid. Maximaal 3 volwassenen en 2 kinderen op de kamer, op aanvraag. Kinderen van 0 t/m 3 jaar
€ 15,-. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 49,50. Oudere kinderen en volwassenen betalen de arrangementsprijs inclusief een dagkaart voor de Efteling.

Inbegrepen
• 1 overnachting
• 1x uitgebreid ontbijtbuffet
• 1 dag entree tot de Efteling
• Tilburgs kruidendrankje (voor de volwassenen)
• wifi
• gebruik van de fitnessruimte
• parkeren

Niet inbegrepen
• toeristenbelasting
• reserveringskosten à € 20,- per boeking

Info & reserveren
Voor meer informatie en om online te reserveren ga je naar www.zoweg.nl/vriendin of bel je 0900 – 235 96 934 (€ 0,70 per gesprek). Vermeld altijd dat het om VRIENDIN-Efteling-aanbieding gaat.