audioboeken spotify

Luistertip: je kunt gratis audioboeken luisteren met je Spotify-abonnement

Goed nieuws voor alle boekenwurmen: je kunt gratis audioboeken luisteren als je een Spotify-abonnement hebt. Ontdek in dit artikel hoe.

Audioboeken bij Spotify

Na muziek en podcasts kun je bij Spotify straks ook terecht voor je favoriete boeken. Heb je een Premium-abonnement? Dan krijg je als luisteraar toegang tot een uitgebreide collectie met audioboeken. Op dit moment staan daar 150.000 titels in. Het experiment wordt eerst uitgerold in de Verenigde Staten, Canada, Engeland, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland, voordat het naar andere landen komt. Luisteraars kunnen vijftien uur per maand luisteren naar de audioboeken.

In deze video vertelt Spotify er meer over.

Tip

Kun je niet wachten tot de audioboeken in Nederland worden uitgerold? Dan is hier een fijne tip: er staan al veel luisterboeken op Spotify die geen onderdeel zijn van hun nieuwe project. Bekijk bijvoorbeeld de playlists hieronder. Zoek een boek uit, dat in het Nederlands is ingesproken, en klik in de app op de drie puntjes naast het boek om alle hoofdstukken te tonen. Of klik op de albumtitel. Veel luisterplezier!

Vriendin’s favoriet

Weinig relaties in ons leven laten een zodanig diepe indruk op ons achter als de relatie met onze ‘eerste liefde’: onze moeder. In De Moederfactor onderzoekt Dr. Stephan B. Poulter deze relatie, samen met jou als lezer. Alsof hij met je in gesprek gaat, neemt Poulter je mee langs de verschillende moederschapsstijlen en (onbewuste) boodschappen van je moeder die bepalen wie je in het hier en nu bent. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images

Stephan B. Poulter