Canva1 95

Aanbieding Oostappen vakantieparken: 3, 4, 5 of 8 dagen vanaf € 79,- per accommodatie

Vertier voor jong en oud, op de mooiste plekjes van Nederland. Op de Oostappen vakantieparken is het volop genieten!

Oostappen

De veelzijdige vakantieparken van Oostappen barsten van de gratis faciliteiten en recreatiemogelijkheden. Tel daarbij op dat deze parken op de mooiste plekken van Nederland en België te vinden zijn en je weet dat je hier met het hele gezin een topvakantie viert! Ga je voor de ­Veluwe, is het de hoogste tijd om bourgondisch Limburg te ontdekken of zet je liever koers richting het mooie Belgisch Limburg? Kies je favoriete bestemming en verken vanuit je ­mobile home, chalet of appartement in alle rust de mooie omgeving én het park zelf, waarop van alles te ­beleven valt. Vooral jonge vakantiegangers halen hun hart op: in het water, op de trampoline of in een van de speeltuinen. Dat wordt een onvergetelijke vakantie!

Prijs & periode

Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2021. Kijk online voor de beste prijs voor de gewenste periode. Je kunt kiezen voor 3, 4, 5 of 8 dagen vanaf € 79,- per accommodatie

Inbegrepen

– 2, 3, 4 of 7 overnachtingen
– welkomstkopje koffie of thee
– fles wijn in de accommodatie
– gebruik zwemfaciliteiten
– parkeren
– bedlinnen
– eindschoonmaak

Niet inbegrepen

– administratiekosten à € 17,95 per boeking
– toeristenbelasting

Info & reserveren

Voor meer informatie, voorwaarden en om te boeken, ga je naar www.voordeeluitjes.nl/vriendin of bel je: 0900-66 777 88 (€ 0,25 p.m.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen