Koppel (1)

7 leuke voorspel ideeën om direct samen uit te proberen

Wat inspiratie nodig om jullie voorspel net wat spannender of leuker te maken? Wij beschrijven 7 leuke voorspel variaties.

1. Elkaar bekijken

Vooral als jullie al langer samen zijn, verloopt seks vaak op dezelfde wijze. Voor jullie het weten zijn jullie naakt. Zonde. Neem eens uitgebreid de tijd om jullie kleding uit te trekken. Spreek af dat jullie elkaar niet mogen aanraken tot alle kleding op de grond ligt.

2. Dirty talk

In plaats van direct met elkaar in bed te duiken, probeer eens wat dirty talk. Hier kun je in de middag al mee beginnen. Vertel elkaar tot in detail wat je graag zou willen doen. Wedden dat jullie eenmaal in bed niet meer van elkaar kunnen afblijven?

3. Ijs

Tijdens seks kan het erg leuk zijn om met temperatuur te spelen. Haal een paar ijsblokjes uit de vriezer en het voorspel kan beginnen. Zo kunnen jullie elkaar zoenen met een ijsblokje, maar ook orale seks wordt een stuk spannender met een ijsblokje in je mond.

4. WhatsApp

Gebruik je telefoon op een positieve manier. Is je partner aan het werk? Stuur hem of haar een paar spannende berichtjes. Vertel je partner wat je wilt doen zodra hij of zij thuis is. Dit leidt gegarandeerd tot vuurwerk in de slaapkamer.

5. Samen douchen

Neemt je partner nog even snel een douche? Twijfel dan niet en spring erbij. Samen douchen kan de perfecte opwarming zijn voor de rest van de avond.

6. Bucketlist

Er zijn vast nog dingen die jullie op het gebied van seks willen uitproberen. Of dit nu een trio is, of het krijgen van meerdere orgasmes achter elkaar. Schrijf alles op en waarschijnlijk zorgt alleen al het maken van dit lijstje voor hevige seksuele spanning tussen jullie.

7. Bijzondere plekken

Die bioscoop waar jullie voor het eerst zoenden of dat bos waar jullie ooit zo’n romantische wandeling maakten. Bezoek deze plekken opnieuw en ervaar welke gevoelens er naar boven komen. Waarschijnlijk zorgen deze kriebels ervoor dat jullie niet meer van elkaar af kunnen blijven.

Lees ook: Dít zijn de leukste seksspelletjes die jullie geprobeerd moeten hebben

Foto: GettyImages
Bron: Theeverygirl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen