Lezeressen vertellen: 'Zo gaf ik mijn seksleven een boost'

6 verrassende manieren om jullie seksleven een boost te geven

Soms heeft jullie seksleven even een boost nodig. In dit artikel beschrijven we zes originele tips waar jij vanavond nog mee aan de slag kunt.

Seks als prioriteit

We zijn druk, hebben stress of hebben simpelweg ‘geen tijd’. Vooral als je langere tijd samen bent, kan het zo zijn dat je elkaar op seksueel gebied uit het oog bent verloren. Deze zes tips helpen jullie elkaar weer terug te vinden.

1. Tien minuten zoenen met kleding aan

In het begin van de relatie is zoenen nog spannend, maar naarmate je langer bij elkaar bent, wordt dit minder. Zonde: kussen kan er namelijk juist voor zorgen dat je je realiseert wat je zo aantrekkelijk en sexy vindt aan de ander.

2. Complimentjes geven

Het is fijn om te weten dat je elkaar nog aantrekkelijk vindt. Vertel je partner waarom je hem of haar zo knap vindt. Op die manier is er meer ruimte voor vertrouwen en openheid. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer tussen de lakens.

Lees ook: Déze dingen zorgen tijdens seks voor nog meer intimiteit

3. Een opgeruimde slaapkamer

Zorg ervoor dat jullie slaapkamer opgeruimd en netjes is. Liggen er nog verdwaalde rekeningen of brieven? Dit zal zorgen voor onnodige spanning en stress. Ook speelgoed van jullie kinderen of vieze was heeft dit effect. De slaapkamer is bedoeld om samen tot rust te komen.

4. Wijs elkaar niet af

Soms ben je niet in de mood en dat is heel normaal. Grote kans dat je de toespelingen van je partner dan afwijst. Let er alleen wel op dat dit niet te vaak gebeurt. Het kan ertoe leiden dat de ander onnodig aan zichzelf gaat twijfelen, wat jullie seksleven niet ten goede komt.

5. Verander je seksuele script

Vaak heb je een bepaald patroon als het aankomt op ‘seksueel verleiden’. Je kust je partner in zijn/haar nek of begint met een massage. Om de voorspelbaarheid er wat uit te halen, kun je nadenken over andere manieren om je partner op te winden.

6. Bespreek het leukste en minst leuke moment van de dag

Door te vertellen hoe je dag was en waarom bepaalde dingen leuk of minder leuk waren, creëer je een connectie en geef je een kijkje in jouw gevoelswereld. Deze emotionele intimiteit leidt vaak weer tot fysieke intimiteit.

Lees ook: Désanne: ‘Ik ging van geen seks thuis naar wel dertig keer in elf dagen met de hotelmanager’

Foto: GettyImages
Bron: rd.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen