Lotus Kuipstoel Xenos

Déze lotus kuipstoel van Xenos koop je nu voor de helft van de prijs

Op zoek naar die ene unieke tuinstoel? Dan is Xenos jouw plek. Daar hebben ze namelijk deze fantastische rotan kuipstoel, beschikbaar in niet één, maar twee kleuren. En laten we eerlijk zijn, het is nooit te laat om je tuin een beetje op te frissen.

Voordelen van een kuipstoel

Overweeg je een kuipstoel voor in je tuin of in je huis? Dat is een schitterend idee. Zulke stoelen brengen drie grote voordelen met zich mee:

  • Comfortabel: Eerst en vooral, kuipstoelen zijn verrassend comfortabel. Zo zul je altijd lekker zitten, met een drankje en een goed boek erbij.
  • Stijlvol: Bovendien zorgen ze voor een modern tintje. Je tuin of huis zal dus altijd trendy zijn.
  • Veelzijdig: Tot slot zijn kuipstoelen veelzijdig. Ze passen bij vrijwel elke tuinstijl of interieur, of je nu houdt van modern of klassiek.

Over de lotus kuipstoel van de Xenos

Gek op rotan? Dan hier goed nieuws voor je. Deze klassieker is namelijk weer helemaal hip en terug te vinden in allerlei interieurstukken en tuinmeubelen, waaronder deze held van vandaag: de rotan stoel. Deze stoel, met zijn uitnodigende lotus kuipvorm, schreeuwt gewoon om een fijne loungesessie.

Zoek je extra zitplaatsen bij je tuinbank? Of wil je misschien dat knusse hoekje in je huis creëren, perfect om te ontsnappen met een goed boek? Dan is deze rotan stoel precies wat je nodig hebt.

En vergeet niet, een stoel is nooit helemaal compleet zonder wat comfortabele kussens. Kleed je nieuwe rotan aanwinst dus lekker aan en geniet van je nieuwe, stijlvolle hoekje. Comfort, stijl en een vleugje nostalgie, allemaal in één prachtige stoel. Is dat niet geweldig?

Deze prachtige kuipstoel is online te verkrijgen in twee verschillende kleuren. Van €179,- naar €89,50. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lotus Tuinstoel Beige
Verkrijgbaar bij xenos.nl
Lotus Tuinstoel Zwart
Verkrijgbaar bij xenos.nl

Lees ook: Déze luxe tuinmeubelen zijn nu allemaal flink afgeprijsd

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker