Ligbed Van Lidl (1)

Ligbed van Lidl nú met fikse korting: Jouw nieuwe, zomerse BFF

Heb je ooit gevoeld hoe zalig het is om je lichaam volledig te laten ontspannen op een comfortabel ligbed? En dat terwijl je omringd bent door de natuurlijke schoonheid van je eigen tuin? Als dat niet het geval is… let op! De Lidl verkoopt nu een prachtig ligbedje met fikse korting.

Waarom het ligbed van Lidl zo ideaal is

Stel je eens voor, daar lig je dan, genesteld op je ligbed, de zon die je huid streelt, en het fluiten van de vogels als achtergrondmuziek. Beter kan niet toch? Wat het ligbed van Lidl zo speciaal maakt? Het is niet zomaar hout, maar acaciahout. Dit hout staat bekend om zijn hardheid en duurzaamheid, waardoor het bestand is tegen alle weersomstandigheden. Van snerpende kou tot brandende zon. Nog een bijzonder kenmerk? Het ligbed is gemakkelijk in te klappen. Dit betekent dat je het kunt opbergen wanneer je maar wilt, zonder veel gedoe. Of je nu extra ruimte nodig hebt voor die familiebarbecue, of gewoon een verandering van uitzicht wilt… Daarnaast is het ligbed voorzien van een handvat, waardoor je het moeiteloos kunt vervoeren. Ga je op vakantie, of wil je gewoon een middagje aan de rand van het zwembad doorbrengen? Pak je ligbed en neem het mee! Makkelijk toch?

En de kers op de taart? De prijs. Zoals eerder vermeld, is het ligbed van de Lidl nu afgeprijsd. Van €149,- naar €99,99. Een kans die je niet wilt missen, een geweldige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dus daar heb je het, een hele reeks redenen waarom een ligbed een verrijking is voor je tuin. Én waarom dit specifieke ligbed van de Lidl de perfecte keuze is.

Dit ligbed is alleen te koop bij de online Lidl-shop. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Ligbed Van Lidl
Bekijk bij Lidl-shop

Lees ook: De Action verkoopt nu déze geweldige olijfgroene hangmat met standaard

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker