Van Gogh, shoppen en genieten in Den Bosch (2 dagen vanaf € 69,50)

Welkom in de stad waar elke dag wat bijzonders te beleven valt. Niet voor niets wordt Den Bosch ook wel Cultuurstad van het Zuiden genoemd!

Welkom in de stad waar elke dag wat bijzonders te beleven valt. Niet voor niets wordt Den Bosch ook wel Cultuurstad van het Zuiden genoemd!

Het Noordbrabants Museum

Voor de fanatieke cultuursnuivers is er in Den Bosch genoeg te beleven: musea, rondvaarten, stadswandelingen en nog veel meer. In Het Noordbrabants Museum bezoek je de expositie Van Goghs intimi. De groots opgezette tentoonstelling rekent af met het hardnekkige beeld van Vincent van Gogh als eenzame, lastige man en met de fabel dat hij tijdens zijn leven geen erkenning en waardering kreeg. Leer Van Gogh echt kennen, door de ogen van zijn vrienden, familie en modellen en ontdek hoe de kunstenaar allesbehalve eenzaam was.

Sfeer beleven

Een overnachting in een hotel is onderdeel van dit arrangement, zo kun je de sfeer van de stad echt beleven. Shopaholics kunnen helemaal losgaan in de gezellige winkelstraten. En culinair genieten kun je zeker in de eindeloze hoeveelheid leuke kroegjes en smaakvolle restaurantjes.

Lunch

Over culinair genieten gesproken: bij CÔTE Bar Bistro – een stukje romantisch Parijs in het hart van de historische binnenstad – staat een heerlijke luxe lunch voor je klaar. Voldaan sluit je de dag af in een nabijgelegen hotel.

Prijzen en periode

Dit arrangement is geldig t/m 12 januari 2020. Prijs vanaf € 69,50 p.p. op basis van twee personen en op basis van beschikbaarheid.

Inbegrepen

  • 1x entree tentoonstelling Van Goghs intimi in Het Noordbrabants Museum
  • 1x hotelovernachting inclusief ontbijtbuffet in een van de aangesloten hotels
  • 1x luxe Van Gogh lunch-arrangement bij CÔTE Bar Bistro

Niet inbegrepen

  • toeristenbelasting
  • eventuele parkeerkosten

Info & reserveren

Voor meer informatie, voorwaarden en om te boeken ga je naar www.bezoekdenbosch.nl/vangogh