Ontwerp Zonder Titel 2020 09 14t114611.341

Aanbieding: 3 dagen Twente vanaf €109,- per persoon i.p.v. € 139,-

Natuur, cultuur en ontspanning, je vindt het allemaal in het idyllische Twente. 

Ootmarsum

Je vindt 3-sterren Hotel ’t Wapen van Ootmarsum net buiten het centrum van het Twentse kunststadje Ootmarsum. Dit is het perfecte startpunt voor een prachtige wandel- of fietstocht door de omgeving, vol heidevelden, groene bossen en monumentale landgoederen. Neem ook zeker een kijkje in het prachtige historische centrum van Ootmarsum, dat bekend staat om de glas-, foto- en schilderkunst.

Verblijf

Bij dit gezellige familiehotel is het na een actieve dag fijn tot rust komen in de royale tuin met terras op het zuiden. Het restaurant, waar het smullen is van zeer gevarieerde dagmenu’s, biedt een mooi uitzicht over een prachtige groene oase. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Proef dan zeker een stukje beroemde Twentse krentenwegge!

Hotel

Het hotel biedt ’s avonds een gratis kopje koffie en een drankje aan om het jubileum te vieren. Tevens ontvangt u bij vertrek een leuk jubileum geschenk.

Deze aanbieding is geldig t/m 30 november 2020. Let op: de vermelde prijzen zijn vanaf en kunnen verschillen per aankomstdatum. De prijzen zijn per accommodatie, exclusief bedlinnen (€ 8,50 p.p.), administratiekosten (€ 29,50 per boeking) en toeristenbelasting. Kijk online voor de volledige voorwaarden. Prijs-, druk- en zetfouten voorbehouden.

3 dagen vanaf €109,- per persoon i.p.v. € 139,-

Inbegrepen

• welkomstkopje koffie met Twentse krentenwegge
• 2x overnachten
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet
• 2x 3-gangendiner
• 1x gevulde picknickmand of een kop erwtensoep
• 1x proeverij van Ootmarsum specialiteiten

• wandel-, fiets- en autoroutes

Info & reserveren

Voor meer info, voorwaarden en om te boeken, ga je naar www.voordeeluitjes.nl/vriendin
of bel met 0900 66 777 88 (25 c/m).