Assen

Aanbieding: 3 dagen all- inclusive in Assen vanaf € 149,-

Een mini-vakantie voor het hele gezin in de mooie omgeving van Assen. Alles is inclusief, dus je kunt onbezorgd genieten. En dat voor een leuk prijsje!

Landschap

Hoewel er in het hotel al heel veel te doen is, nodigt het landschap rond Assen uit tot het maken van leuke uitjes. Toer heerlijk door een van de mooie nationale parken van fietsprovincie Drenthe. Wandel over de heidevelden en bewonder de hunebedden, bijvoorbeeld bij het Hunebedcentrum in Borger. Shoppen doe je in het gezellige centrum van Assen en voor liefhebbers van auto- en motorsport is het bekende TT-circuit vlakbij.

Verblijf

Het verrassende all-inclusivehotel De Bonte Wever**** staat in Assen, nabij het Asserbos en op 3 kilometer van Assen-centrum. Tot de vele faciliteiten behoren onder andere een subtropisch zwemparadijs, een midgetgolfbaan en bowlingbanen met allerlei leuke extra’s.

All-in betekent hier dat vele maaltijden, hapjes en drankjes bij de prijs inbegrepen zijn, net als de toegang tot de diverse sport- en spelfaciliteiten.

Prijzen en periode

Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2020 (m.u.v. feestdagen). Let op: de vermelde prijs is vanaf en kan verschillen per aankomstdatum. Prijzen zijn per persoon op basis van twee personen in een standaardkamer. Prijs-, druk- en zetfouten voorbehouden.

Info & reserveren

Voor meer info, voorwaarden en om te boeken, ga je naar voordeeluitjes/nl/vriendin of bel je 0900-66 777 88 (€ 0,25 p.m.).