kerstcadeautjes voor hem

5 kerstcadeautjes voor hem waarmee je grote indruk maakt

Oei wat is het altijd lastig om een leuk kerstcadeautje voor hem (jouw man, vriend, vader of schoonvader) te kopen. Met deze 5 originele kerstcadeautjes maak je grote indruk en laat je merken dat je veel van hem houdt.

1. Het beste boek over Max Verstappen

Misschien klaag je weleens als je man aan de buis gekluisterd zit wanneer Max Verstappen moet racen. Vooral het angstaanjagende geluid van racende auto’s gaat door merg en been. Des te mooier is het gebaar van jou als je het boek Max voor hem onder de kerstboom legt. Zeker weten dat hij dat erg zal waarderen!

Max Verstappen
Bekijk bij bol.com

2. Rockerz Fitness® – Hardloop verlichting

Is jouw vader, schoonvader, vriend of man een echte hardloper? Voor een vriendelijke prijs kun je hem verrassen met deze hardloop verlichting. Zo weet je zeker dat hij in het donker veilig de weg op gaat. Door het klittenband is de band makkelijk verstelbaar. En o ja, je kunt hem ook af en toe stiekem voor je hond gebruiken. Win win!

Hardloop Verlichting
Bekijk bij bol.com

3. Bierbrouwpakket

Houdt je vader, vriend of man wel van een biertje op z’n tijd? Dan is het hartstikke leuk om hem een keer zelf bier te laten brouwen. Dat kan met dit pakket. Het pakket bevat vers geschroot en verpakt mout, hop en gist. Je kunt zelfs kiezen tussen verschillende soorten bier. Het is maar net wat zijn voorkeur heeft.

Bierbrouwpakket
Bekijk bij bol.com

4. Paco Rabanne 1 million

Paco Rabanne 1 million is een van de meest populaire luchtjes aller tijden. De herenparfum wordt beschreven als ‘Een verslavende, verleidelijke krachtige geur die fris begint en langzamerhand overgaat in zijn kruidige en lederen noten.’ Geef jij dit aan je grote liefde dan ruikt hij onweerstaanbaar en zo heb je er zelf ook nog profijt van.

Paco Rabanne
Bekijk bij bol.com

5. Fitbit Charge 5

Wil je het wat grootser uitpakken en heb je een sportieve man? Maak hem dan blij met deze stoere Fitbit Charge 5. Jouw man ontvangt dan elke ochtend een score in de Fitbit app op basis van zijn activiteit, slaap en hartslagvariabiliteit. Verder krijgt hij een persoonlijk doel voor die dag en sportieve aanbevelingen.

Fitbit Charge 5
Bekijk bij bol.com

Lees ook: Top 5 leerzame kerstcadeautjes tot 10 euro voor 6-jarigen

Foto: GettyImages
Tekst: Suzanne de Bakker

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.