daten

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft een hele leuke date

De Steenbok heeft het behoorlijk druk op haar werk en de Weegschaal heeft een conflict. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Schorpioen

23-10/22-11
Een van je kinderen is moeilijk in beweging te brengen. Misschien kunnen vriendjes of vriendinnetjes helpen? Je geeft meer geld uit of bent veel met je administratie bezig. Moet ook gebeuren.

Boogschutter

23-11/21-12
De thuissituatie vraagt jouw aandacht. Bijvoorbeeld vanwege een reparatie of iets anders wat stuk is gegaan. Je partner heeft weinig tijd, dus komt het op jouw bordje terecht. Red je dat wel of heb je hulp nodig?

Steenbok

22-12/20-01
Je hebt weinig tijd voor sport of beweging. En op je werk is het behoorlijk druk. Hierdoor slaap je slechter. Hoe kom je hier weer uit? Er zijn vast een heleboel oplossingen te verzinnen. Kies wat bij jou past.

Waterman

21-01/19-02
Een vriendin doet iets waar je het helemaal niet mee eens bent. Hoe ga je dat brengen? Verder beleef je veel plezier aan een creatieve workshop of cursus. Het geeft je ook veel zelfvertrouwen. Fijn!

Vissen

20-02/20-03
Thuis heb je het gevoel dat je alles alleen moet doen. Ook heb je moeite met een (schoon)familielid. Je bespreekt dit met een vriendin. Bij haar kun je ongegeneerd je verhaal kwijt. Dat lucht op.

Ram

21-03/20-04
Je bent het niet eens met iemand. Je twijfelt namelijk aan zijn of haar oordeel. Toch vind je het ook lastig om een standpunt in te nemen. Single? Je hebt een date met een leuke knapperd. Spannend hoor!

Stier

21-04/20-05
Een vriendin geeft grif geld uit en komt hierdoor in de problemen. Oordeel niet, maar kijk samen welke praktische stappen ze kan zetten. Op je werk wil je je werkplek leuker maken. Hoe pak je dat aan?

Tweelingen

21-05/21-06
Een ruzie met je (schoon)familie beïnvloedt ook jou en je partner. Kijk uit dat het niet tussen jullie in gaat staan. Zorg dat het thuis gezellig is. Met je kinderen doe je iets creatiefs, zoals samen knutselen.

Kreeft

22-06/22-07      
Op je werk is het superdruk. Hierdoor ga je meer werken en voer je je tempo op. Kijk uit, want zo pleeg je ook roofbouw op je lichaam. Kaart het aan bij je leidinggevende en kom met gedegen informatie.

Leeuw

23-07/23-08
Je voelt bepaalde verwachtingen of druk van de mensen om je heen. Vind je het lastig om voor jezelf op te komen zonder heel boos te worden? Onderzoek bij jezelf hoe dat zit. Je leest een geweldig boek.

Maagd

24-08/22-09
Jij en je partner zijn het niet eens over iets wat thuis of in de familie gebeurt. Je partner is hierin best koppig. Blijf rustig en bedenk goed hoe je er zelf in staat. Gun elkaar de tijd om dit een plek te geven.

Weegschaal

23-09/22-10
Een conflict met een buurman zit je dwars. Het liefst bewaar je de goede vrede, maar hiermee los je nu niet zoveel op. Geef je mening, maar sta ook open voor de ander. Je koopt een nieuwe jurk of hoge hakken.

Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.