geurkaarsen

Deze 5 hemelse geurkaarsen branden 100 uur of langer!

Ben je dol op kaarsen die hemels ruiken? Dan wil je er natuurlijk heel lang van kunnen genieten. Deze heerlijke geurkaarsen branden eindeloos lang. Dat is pas genieten tijdens de donkere wintermaanden!

1. SENZA Geurkaars Maya

110 branduren

Deze geurkaars heeft een heerlijke geur van sandalwood, amber, vanille, muskus en witte bloemen. De geurkaars zit in een stijlvolle glazenhouder en kan worden afgesloten met de bijbehorende gouden deksel.

Senza Geurkaars Maya
Bekijk hier

2. La Jolie Muse geurkaars

100 branduren

Deze kaars is gemaakt met tonen van warme vanille, tabaksblad, musk en hout en neemt je mee op een zintuiglijke reis door het geheugen. De zwarte blikken houder geeft een vleugje mysterie aan deze kaars, met een afneembaar deksel om de frisse geur intact te houden wanneer deze niet in gebruik is.

La Jolie Muse Geurkaars
Bekijk hier

3. Atmosphera Créateur d’intérieur® geurkaars

100 branduren

Atmosphera Créateur d’intérieur is een heerlijk zacht geurende kaars. Deze geurkaars verspreidt een heerlijke fris zoete geur van wilde orchideeën. Je voelt je gelijk thuis en de kaars geeft je een warm gevoel.

Atmosphera Créateur D'intérieur
Bekijk hier

4. Yankee Candle Medium Jar Geurkaars

150 branduren

Deze geurkaars heeft een sublieme vanillegeur die zowel zoet als ingetogen is, gesuikerd en toch romig, en altijd verleidelijk.

Yankee Candle Medium Jar Geurkaars
Bekijk hier

5. Bridgewater Geurkaars Spring Dress

150 branduren

Bridgewater Spring Dress geurkaars is een heerlijke bloemengeur die ruikt naar pioen, magnolia, sprankelende citrus en warme mahonie.

Bridgewater Geurkaars Spring Dress
Bekijk hier

Lees ook: Waarom geurkaarsen onmisbaar zijn in huis

Foto: GettyImages

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.