suppen

Zóveel calorieën verbrand je met suppen

Je ziet het de afgelopen tijd steeds vaker: mensen die suppen. Het is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens bést goed voor de lijn.

Op een surfboard

Tijdens het suppen of ‘peddelsurfen’ sta je rechtop op een groot surfboard en beweegt je met één peddel voort onder water. De sport komt oorspronkelijk uit Hawaï, maar wordt ook steeds meer gedaan in andere landen.

Calorieën

Suppen is niet alleen ontspannend en heerlijk tijdens warme dagen, je kunt er ook nog eens aardig wat calorieën mee verbranden. Beweeg je je rustig op je gemak voort, dan verbrand je ongeveer 225 calorieën per uur. Dit is ongeveer hetzelfde aantal dat je kwijt raakt tijdens een goede wandeling.

Maar, uiteraard kan je er ook voor kiezen om wat sneller te paddelen. In dit geval kan je wel 400 tot 500 calorieën per uur verbranden. Dit staat gelijk aan een uurtje joggen.

Toch mooi meegenomen. 😉

Vriendin’s favoriet

De Fitbit Versa voorziet je van gepersonaliseerde inzichten welke je helpen om jouw doelen te bereiken. Met je work-out om je pols kan je snel van start. Ben je meer een renner of fietser dan geeft de GPS tracker je inzicht in afgelegde kilometers en bijbehorende tijden. En ga je naar bed, ook dan gaat de watch met je mee. De Fitbit Versa volgt automatisch de tijd die je doorbrengt in lichte, diepe en REM-slaapstadia en helpt je hiermee om de kwaliteit van slapen te verhogen. En dit is nog maar een fractie van wat deze Fitbit allemaal kan… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Fitbit Versa

Fitbit Versa

Smartwatch dames - Peach

Bron: supboard-99.nl
Foto: Getty Images

Lees ook: zóveel calorieën verbrand je met skeeleren

Lees Vriendin digitaal

Voor €6,50 per maand

Ja, dit wil ik!

042020 Digitaallezen Hp

Wist je dat je Vriendin ook digitaal kunt lezen? Bestel ‘m hier.