Ontwerp Zonder Titel 2021 07 13t141143.670

Van gepassioneerd tot gevoelig: zó kus jij volgens je sterrenbeeld

Iedereen kust natuurlijk op zijn of haar eigen manier. Jouw sterrenbeeld kan al een heleboel verklappen over je zoenstijl.

Ram

Een ram is gepassioneerd en zit vol vuur. Dit uit zich ook in de manier waarop hij of zij kust natuurlijk. Een zoen met een Ram zit vol passie en energie. Zo’n zoensessie kan dus de hele nacht duren.

Stier

Een Stier is sensueel en gevoelig. Als hij of zij iemand kust, wordt er echt contact gemaakt. Zijn of haar kus is zacht en geeft de ander een heel speciaal gevoel.

Tweelingen

De zoenen van Tweelingen zijn memorabel en heerlijk. Dit komt doordat Tweelingen gebruikmaken van hun beste kenmerk, namelijk de lippen. Daarnaast gebruiken Tweelingen lieve woordjes tussen het zoenen door.

Kreeft

Een Kreeft houdt van een lange romantische zoen. Vaak wordt deze sprookjesachtige kus afgesloten met een extra lange knuffelsessie.

Leeuw

Een Leeuw houdt wel van een show en een zoen van een Leeuw is soms wat theatraal en overdreven. Een Leeuw kust graag op zijn of haar eigen manier en probeert de ander hiermee te imponeren.

Maagd

Een kus van een Maagd is heel teder en speciaal. Ook zit deze zoen vol levenskracht en energie.

Lees ook: Vrouwen met déze zes sterrenbeelden zijn de liefste zussen

Weegschaal

Een Weegschaal houdt wel van een uitgebreide zoensessie. Ondertussen glimlacht hij of zij eens speels en lief naar de ander.

Schorpioen

Een Schorpioen is intens en romantisch op het liefdesvlak. Zijn of haar zoenstijl is dan ook gepassioneerd. Een Schorpioen stopt al zijn of haar tijd en energie in de perfecte kus.

Boogschutter

Een Boogschutter is avontuurlijk en wild. Hij of zij zal de ander op onverwachte momenten en plekken zoenen. Ook de zoenstijl van een Boogschutter is zeer wisselend. Je weet als partner nooit waar je aan toe bent, maar dit maakt het natuurlijk extra spannend.

Steenbok

Als een Steenbok eenmaal zijn of haar perfecte partner heeft gevonden, dan zal er gepassioneerd worden gekust. Een Steenbok steekt dan al zijn of haar tijd en energie in een fijne zoenpartij.

Waterman

Een Waterman is van nature niet zeer aanhankelijk en op zoek naar fysiek contact. Als een Waterman met iemand zoent, is hij of zij vooral bezig met het peilen van de reactie van de ander. Niet getreurd, een Waterman bezorgt de ander voldoende kriebels.

Vissen

Vissen houden van een intens romantische zoen en maken veel gebruik van hun fantastische lippen. Stiekem vinden Vissen het leuk om plagerig te bijten in de lippen van hun partner.

Lees ook: Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld komt tot een belangrijk inzicht

Foto: GettyImages
Bron: HelloGiggles