verpleegkundige

8 redenen waarom een verpleegkundige perfect trouwmateriaal is

Ben of ken jij een verpleegkundige? Dan bezit jij waarschijnlijk een aantal fantastische eigenschappen. Dít is waarom zij perfect trouwmateriaal is.

Verpleegkundige

Als verpleegkundige bezit je een aantal heel speciale eigenschappen. Als partner mag je je dus gelukkig prijzen en wij vertellen je precies waarom dit zo is.

1. Empathisch

Als verpleegkundige kun je je goed in andere mensen inleven. Als jij ergens mee zit of verdrietig bent, weet zij precies wat ze moet zeggen om jou beter te laten voelen. Een verpleegkundige heeft veel over voor de mensen in haar leven.

2. Fijne gesprekspartner

Een verpleegkundige is gewend om naar anderen te luisteren en interesse te tonen. Dit is waarom zij de ideale gesprekspartner is. Jij voelt je gehoord en kunt altijd je verhaal bij haar kwijt.

3. Geduld

Geen enkele patiënt is hetzelfde. Dit is waarom een verpleegkundige vaak veel geduld moet hebben. Heb jij stress door werk of ben je ergens boos over? Zij geeft jou de ruimte om eerst even uit te razen, waarna ze rustig met jou het gesprek aangaat.

Lees ook: Dít zijn de leukste kerstcadeautjes voor verpleegkundigen

4. Slim

Als verpleegkundige weet je wanneer je alarm moet slaan. Op het gebied van gezondheid weet zij veel. Maak jij je ergens zorgen over? Dan heb je in ieder geval een partner die goed kan inschatten of dit terecht is of niet.

5. Teamplayer

Een verpleegkundige kan goed samenwerken en is een echte teamplayer. Ook in romantische relaties kan zij goed communiceren en samenwerken. Een sociale partner die altijd voor jou klaar zal staan.

6. Gezondheid

Als verpleegkundige weet je precies hoe je goed voor jezelf moet zorgen. Gezondheid is een prioriteit in haar leven en hier profiteer jij als partner natuurlijk ook van.

7. Niets is vies

Bloed, urine en vreemde geurtjes? Een verpleegkundige is niets anders gewend. Als partner hoef je je dus nergens voor te schamen.

8. Rustig

Een verpleegkundige is gewend aan stress en onrust. In privésituaties raakt zij dus ook niet snel in paniek en zal zij altijd snel kunnen handelen.

Lees ook: 7 dingen die je herkent als je verpleegkundige bent

Foto: GettyImages
Bron: Nursebuff.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen