Ontwerp Zonder Titel 2020 12 10t115213.081

Dít zijn de leukste kerstcadeautjes voor verpleegkundigen

Is jouw beste vriendin, zus of moeder verpleegkundige en zoek je nog een leuk kerstcadeautje? Wij zetten de leukste (en handigste) cadeaus op een rij.

Werkt uiteraard ook goed voor andere beroepen 😉

1. Handcrème

Zoals Mark Rutte het graag noemt: we wassen onze handen stuk. Vooral verpleegkundigen kunnen in deze tijd een goede handcrème waarderen.

2. Fijne sneakers

Als verpleegkundige zet je nogal wat stappen op een dag. Om de voeten enigszins te kunnen ontlasten, zijn fijne sneakers natuurlijk een must.

3. Koffiemachine

Als je vroeg uit de veren moet, is een goede kop koffie in de ochtend onmisbaar.

4. Slowjuicer

Als je altijd voor anderen klaarstaat, vergeet je soms om goed voor jezelf te zorgen. Met een slowjuicer zet je binnen enkele minuten een versgeperst sapje op tafel.

Lees ook: 7 dingen die je herkent als je verpleegkundige bent

5. Wake-up light

Een wake-up light zorg er – ook in de vroege uurtjes – voor dat je net iets gemakkelijker en meer ontspannen uit je bed stapt.

6. Thermosbeker

Als verpleegkundige heb je misschien niet altijd genoeg tijd om uitgebreid koffie te drinken voor je werk. In een thermosbeker blijft je koffie nog een aantal uurtjes warm.

7. Geurkaars

Na een lange dag werken, wil je vooral ontspannen. Steek een geurkaars aan, schenk een kopje thee in en leg je benen omhoog.

8. Een verse maaltijd

Verras jouw vriendin, zus of moeder door een lekkere maaltijd te bezorgen. Zo hoeft ze even niet te koken en houdt ze wat extra tijd voor zichzelf over.

9. Massageapparaat

Als je de hele dag in de weer bent, is een massage vaak precies wat je nodig hebt. Met zo’n handig apparaat is een massage binnen handbereik.

Lees ook: Vertraging bij de post: ‘Doe op déze datum uiterlijk je kerstinkopen’

Foto: GettyImages Bron: Glamour.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *