Ontwerp Zonder Titel 2021 01 18t174801.732

Van pizza tot snoep: dít zegt je favoriete eten over jouw persoonlijkheid

Je voorkeur voor bepaald eten, zegt een heleboel over jouw persoonlijkheid. Ben je een echte zoetekauw? Of doe je jou meer een plezier met hartige hapjes?

Zout

Kun jij jouw behoefte aan zoute chips of pizza soms ook niet bedwingen? Dan ben je niet de enige. Wat dit betekent? Onderzoekers zijn van mening dat je erg ambitieus en gemotiveerd bent.

Zoet

Ruil jij chips en pizza liever in voor snoep en koek? Dan ben je dus een echte zoetekauw. Volgens de wetenschap betekent dit dat jij empathisch bent en je niet snel in conflict komt met anderen. Is chocolade jouw favoriete snack? Dan ben je waarschijnlijk emotioneel en soms ook kwetsbaar.

Lees ook: Bewezen: mensen die vaak chilipepers eten, leven langer

Pittig

Kan een maaltijd jou niet pittig genoeg zijn? Uit onderzoek blijkt dat mensen die van pittig eten houden, sneller risico’s nemen. Deze mensen houden van sensatie, zowel op het gebied van voeding als in hun dagelijks leven.

Bitter

Vind jij die bittere koffiesmaak heerlijk? Dan kun jij je mening waarschijnlijk goed verwoorden. Helaas blijkt ook uit onderzoek dat je misschien wel wat narcistische trekjes zou kunnen hebben. Een positief punt is dat mensen die van bitter houden, vaak open staan voor nieuwe smaken en gerechten.

Wat is jouw voorkeur?

Lees ook: Déze 6 grote tropische kamerplanten zorgen direct voor meer sfeer in huis

Foto: GettyImages
Bron: tasteforlife.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen