Ontwerp Zonder Titel 2021 05 04t111603.100

Van hartvormig tot rond: dít zegt jouw gezichtsvorm over je persoonlijkheid

Wist jij dat iemands gezichtsvorm al een heleboel verklapt over zijn of haar persoonlijkheid? Wij vertellen je hoe dit precies zit.

1. Hartvormig

Iemand met een hartvormig gezicht heeft een groot voorhoofd en hierna wordt het gezicht steeds smaller tot aan de kin. Het lijkt een soort omgekeerde driehoek. Iemand met een hartvormig gezicht, is vaak intelligent, denkt veel na en vindt het heel leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Je bent intuïtief, vindingrijk en krachtig.

2. Rechthoekig

Iemand met een rechthoekig gezicht heeft een sterk voorhoofd, brede kaaklijn en een brede kin. Als persoon hecht je waarde aan logisch redeneren en je bent een echte planner. Je emoties houdt je graag voor jezelf en door te sporten raak je veel overtollige energie kwijt.

3. Driehoekig

Iemand met een driehoekig gezicht heeft vaak een smaller voorhoofd en een bredere kaak. Vaak ben je als persoon erg extravert, sociaal en vindt je het heel fijn om de controle te hebben. Je ongekend enthousiasme en passie voor leiderschap kan soms wel wat controlerend overkomen bij anderen.

Lees ook: Deze oorbellen passen het beste bij de vorm van jouw gezicht

4. Diamant-vormig

Een persoon met een diamant-vormig gezicht heeft vaak een spitse kin en het middelste deel van het gezicht is het breedst. Vaak ben je als persoon perfectionistisch en zelfverzekerd. Ook heb je aanleg voor leiderschap. Soms kun je wel wat snel boos zijn en vinden anderen je onvoorspelbaar.

5. Vierkant

Als je een brede haarlijn en een brede kaaklijn hebt, heb je waarschijnlijk een vierkant gezicht. Als persoon ben je erg sociaal, kun je goede beslissingen nemen en ben je betrouwbaar. Je laat je niet snel door anderen beïnvloeden en blijft erg trouw aan jezelf.

6. Rond

Iemand met een rond gezicht heeft een brede haarlijn en het gedeelte van je gezicht onder de jukbeenderen is vol te noemen. Als persoon zet je de ander altijd op de eerste plaats en je bent een geweldige vriend(in). Soms mag je ook wel wat meer aan jezelf denken.

7. Ovaal

Je hebt een ovaal gezicht als de breedte van je gezicht ongeveer eenderde korter is dan de lengte van je gezicht. Verder moet je gezicht geen sterke hoeken hebben. Jij bent in staat om iedereen op zijn of haar gemak te laten voelen en weet precies wat je moet zeggen. Je bent intelligent en creatief. Ook kun je altijd erg diplomatiek antwoord geven.

Lees ook: Carice van Houten reageert na commentaar op gebit en gezicht

Foto: GettyImages
Bron: YourTango

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen