flirten

Oelala: déze onverwachte tekenen wijzen erop dat iemand met je flirt

Misschien wil je erachter komen of die ene man of vrouw je echt ziet zitten. Zó weet je of er met je wordt geflirt.

1. Oogcontact

Als iemand je leuk vindt, zul je merken dat hij of zij je net iets langer aankijkt dan normaal. Oogcontact is namelijk een duidelijke manier van flirten. Je kunt er in dit geval dus wel vanuit gaan dat iemand je aantrekkelijk vindt.

2. Blik

Als iemand interesse in je heeft, dan zal hij of zij jou soms kort even aankijken. Vooral als dit meerdere keren achter elkaar gebeurt, kun je er vanuit gaan dat je de aandacht hebt getrokken.

3. Spelen met kleding

Als je iemand ziet zitten, kun je daar natuurlijk wel zenuwachtig van worden. Zenuwtrekjes, zoals spelen met je kleding, kunnen er dan op wijzen dat iemand een oogje op je heeft. Denk aan het spelen met je sjaal of de knoopjes van je truitje.

Lees ook: Mensen met déze vijf sterrenbeelden kunnen het beste flirten

4. Plagen of ongemakkelijke grapjes

Je zou het misschien niet verwachten maar als iemand uitdagende of plagende opmerkingen maakt, kan het zeker zijn dat iemand jou leuk vindt. Vaak wil degene weten hoe jij op deze opmerkingen reageert. Grapjes die echt kwetsend zijn of je verdrietig maken, vallen hier natuurlijk niet onder.

5. Aanraken tijdens het praten

Als iemand je aanraakt tijdens het praten, is de kans groot dat hij of zij jou aantrekkelijk vindt. Er worden op dat moment gebieden in het brein geactiveerd die samenhangen met aantrekkingskracht en seksualiteit.

6. Wenkbrauwen

Een ander onverwacht signaal dat iemand je ziet zitten, heeft te maken met de wenkbrauwen. Het kort omhoogtrekken van je wenkbrauwen kan betekenen dat iemand jou wel ziet zitten.

Lees ook: Wil je vollere wenkbrauwen? Gebruik een stuk zeep

Foto: GettyImages
Bron: Insider.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.