Ontwerp Zonder Titel 2023 09 05t194212.932

Waarom de maand september zo geschikt is voor een frisse start

Zijn er nieuwe doelen die je wilt behalen? Je hoeft echt niet tot januari te wachten hoor. September leent zich perfect voor een nieuwe start.

September reset

Vroeger leek de zomer soms eindeloos te duren. Nu je eenmaal wat ouder bent en je niet meer zo lang vakantie hebt, zijn je vrije weken heilig. Even wat tijd om tot rust te komen en je batterij weer opladen. Zie je een beetje op tegen de herfst en ben je bang voor de gevreesde herfst-dip? Dat is eigenlijk helemaal niet nodig. September is namelijk de perfecte maand voor een nieuwe start. Vroeger kocht je een nieuwe schoolagenda en werden de boeken opnieuw gekaft. Inmiddels heb je misschien andere rituelen om een nieuw werkjaar in te luiden.

Lees ook: Nazomerweer of regen? Dit is de weersverwachting voor september

Laatste maanden van het jaar

Met nog een paar gezellige maanden te gaan, is september een goede maand om de balans op te maken. Hoe voel je je en hoe hoog zit het met je energieniveau? Heb je zin en motivatie om te gaan werken of merk je juist dat je al best wat energie verbruikt hebt? Kijk welke gewoontes je kunt introduceren die bijdragen aan jouw mentale- en fysieke gezondheid. Maak een lijstje met energiegevers. Dit kunnen vriendinnen, familieleden en hobby’s zijn. Maak een planning voor de aankomende week (of maand) en maak hierbij ook tijd voor deze energiegevers. Structuur biedt houvast en hierdoor blijft je energie op peil.

Vriendin’s favoriet

Met deze weekplanner vergeet je nooit meer afspraken en to do’s! De planner bevat geen voorgedrukte data. Je kunt dus beginnen met invullen wanneer je wil. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Waarom het slim is om nú tuinmeubels te kopen voor volgend jaar zomer

Foto: GettyImages
Bron: Stylist.co.uk

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.