seks

Je seksleven een boost geven? Dít voedingssupplement kan helpen

Voeding heeft invloed op je gezondheid, maar óók op je libido. Deze voedingsstof zorgt namelijk voor een beter seksleven.

Voedingsstof

Een goed seksleven vormt een belangrijk onderdeel van een relatie. Seks is de perfecte manier om weer in contact te komen met je partner. Soms kan je seksleven in een dip zitten en vaak is stress de boosdoener. Jij of je partner is te veel bezig met werk of er zijn privé omstandigheden die je te zeer afleiden. Het resultaat hiervan is dat er weinig intimiteit is. Jij en je partner hebben minder seks en uit onderzoek blijkt dat stress er ook voor zorgt dat je minder tevreden bent over je relatie. Door stress, produceert je lichaam cortisol en worden en geen gelukshormonen meer aangemaakt. Hierdoor neem de zin in seks dus ook af.

Lees ook: Marieke: ‘Straks staan al onze seksfilmpjes op internet…’

Voedingsstof

Herken je jezelf in bovenstaande situatie? Niet getreurd. Er zijn eenvoudige manieren om je seksleven weer een boost te geven. Zo is het belangrijk dat je lichaam minder stress en juist meer ontspanning ervaart. Dit kun je doen door meer magnesium binnen te krijgen. Gemiddeld gezien krijgen veel mensen te weinig magnesium binnen en tijdens stressvolle periodes zal je magnesiumvoorraad worden geplunderd. Gelukkig kun je hier dus zelf iets aan doen. Door een magnesiumsupplement toe te voegen aan je dieet, zullen spieren zich meer ontspannen en stress verminderen. Hierdoor zal je libido stijgen en heb je weer meer aandacht voor je partner en jullie seksleven.

Lees ook: Olivia: ‘Seksen in een duinpannetje stond nog altijd op mijn bucketlist’

Foto: GettyImages
Bron: Mindbodygreen.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.